Categoria: Activitats.

Exposició de fotografia: “Aturar l’Instant”

A l’Espai d’Art Jove Boca Nord. fins el 21 d’abril.

“ATURAR L’INSTANT”

Fotografia de carrer de Ernest Fernà¡ndez

“Aturar l’instant” recopila les obres més significatives dels primers anys de l’artista de Castellar del Vallès, en les quals vol captar l’esperit del carrer, allà  on va. és mestre d’Educació primà ria i amant de la fotografia documental i social. Les seves fotografies han estat seleccionades per diverses exposicions, aixà­ com reconegudes en concursos fotogrà fics. Recentment, ha participat en el Festival Internacional de fotografia de Bucarest i com a finalista del “Lensculture Street Photography Awards 2017″ a San Francisco (EEUU). Comparteix el seu treball a les xarxes socials i és membre del col·lectiu “Photochange Project” format per fotògrafs de diferents punts del paà­s.

Esdeveniment al FB

dav

sdr