Categoria: Activitats, Agenda.

Dia de l’Orgull (exposició)

Fins al 6 de juliol tindrem una exposició a la zona del bar per commemorar el dia de l’Orgull (28 de juny).
L’exposició és una cessió del GAG (Grup d’amics gais, lesbianes, transsexuals i bisexuals) als que agraïm la seva col·laboració.

El Dia Internacional de l’Orgull LGBT, també conegut com a dia de l’orgull gai o simplement orgull gai (en anglès, gay pride) és una sèrie d’esdeveniments que cada any els col·lectius homosexuals celebren de forma pública per a instar per la tolerància i la igualtat de les lesbianes, gais, bisexuals i transsexuals.

Us convidem a tots i totes a passar per la zona del bar de Boca Nord i visitar l’exposició. I us animem que feu les vostres propostes per organitzar un acte LGBTI el pròxim 6 d’octubre de 2018. Podeu enviar les vostres propostes a rafa@bocanord.cat.