Categoria: Agenda, art, Circ, dansa, Destacat, Música, teatre.

Residència Escena Nord – Convocatòria oberta

CONVOCATÒRIA OBERTA del 15 de març al 26 de maig

ESCENA NORD

RESIDÈNCIA DE CREACIÓ

L’Espai Jove Boca Nord amb la col·laboració de la Casa d’Oficis de l’Espectacle en Viu, (programa del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya* en el marc del Projecte treball als barris), engega la novena Residència de Creació ESCENA NORD.

L’objectiu principal d’aquesta convocatòria és afavorir la creació jove, donant suport a grups i companyies emergents de la ciutat. És per això que convoquem aquesta residència en la que busquem un projecte creatiu d’arts escèniques.

La residència es dirigeix a artistes amb projectes originals i inèdits, tot i acceptar adaptacions d’obres i/o guions. Es valorarà especialment la innovació i solidesa del projecte. Les obres poden ser muntatges de textos clàssics o contemporanis, de nova dramatúrgia (originals o adaptacions), de circ, multidisciplinaris, musicals, o d’altres disciplines escèniques o de creació col·lectiva, i han de trobar-se en disposició de ser muntats i representats públicament.

Un aspecte que defineix el jovent del nostre temps és el desig de la recerca d’altres maneres d’interpretar la cultura, i com a mostra, veiem contínuament al carrer nous tipus de muntatge i obres artístiques.
Precisament, si alguna cosa es pot destacar de l’Espai Jove Boca Nord és la varietat de disciplines artístiques que procurem incloure a la nostra oferta habitual: música,
teatre, dansa, circ, performance, accions, poesia, clown, etc… Ens agrada apropar-nos a qualsevol activitat o escenificació cultural que proposin els joves, i en aquest sentit, donem sortida al màxim possible d’activitats d’aquesta mena.

*Finançat pel Ministerio de Empleo y Seguridad Social.

DESTINATARIS

El projecte s’adreça a joves creadors i col·lectius professionals o en vies d’inserir-se en la professionalització. La mitjana d’edat de tots els membres de la companyia, no podrà superar els 35 anys.

LLOC I TERMINIS DE PRESENTACIÓ
El període per presentar projectes a la residència ESCENA NORD serà entre el 15 de març de 2018 i restarà obert fins el 26 de maig a les 15h.

En aquest enllaç podeu trobar les bases del concurs-residència Escena Nord 2019: NOVES BASES ESCENA NORD 2019

Formulàri d’inscripció: INSCRIPCIÓ ESCENA NORD 2019

Calendari:  CALENDARI ESCENA NORD 2019

La forma de presentació serà:

Presencialment a l’oficina de l’Espai Jove Boca Nord, Agudells, 37-45 08032 Barcelona. De dilluns a divendres entre les 08:00h – 15:00h.
Per correu electrònic a l’adreça produccio@bocanord.cat

Per correu postal, dirigit a l’Espai Jove Boca Nord – Residència Escena Nord 2018 (C/ Agudells, 37-45 08032 Barcelona)

El projecte finalista es farà públic el 17 de juny de 2019 a www.bocanord.cat
El premi pot quedar desert.

 

Organitzat per:

Espai Jove Boca Nord

Amb la col·laboració de:

Amb el suport de:

Aquest és un projecte subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el marc del Projecte “Treball als Barris”