Categoria: Activitats.

Renova la teva Roba (edició Jove)

Del 20 al 23 de maig recollida de roba – 24 de maig mercat d’intercanvi.

Ja no et poses aquells pantalons que et vas comprar? Ja estàs cansat de la samarreta de sempre? Ara pots venir a Boca Nord a donar la roba que ja no utilitzes i te la canviarem per punts. I aquests punts els podràs canviar el divendres 24 de maig en un mercat de roba.
És una excel·lent manera de buidar els teus armaris i calaixos de roba que ja no utilitzes i poder renovar el teu vestuari.
https://ajuntament.barcelona.cat/ecologiaurbana/ca/residu-zero/reutilitzacio/renoves/renova-la-teva-roba

Vine del 20 al 24 de maig a l’Espai Jove Boca Nord i canviarem la teva roba per punts. I t’esperem a la festa final del Renova la teva Roba Jove el divendres 24 de maig, on a més de un pica-pica i música podràs intercanviar els teus punts per roba que no tenies.

ATENCIÓ: Es pot portar un màxim de 10 peces de roba. Però compte! No s’accepten més de 2 jaquetes o abrics. La roba ha d’estar en bon estat, no pot tenir forats, descosits ni taques i ha d’estar neta. Només es pot donar roba de vestir, no s’agafen sabates, roba interior ni de la llar.