Categoria: Activitats.

Vols formar part del punt lila de la festa major?

4 de juny a les 19h

El punt lila: una solució contra el masclisme

Trobada dinamitzada per Trama. Accés lliure per a persones que vulguin formar part del punt lila de les Festes Majors del Carmel.

Els punts liles són oficines d’informació i acompanyament per a les possibles víctimes d’agressions sexistes i d’informació i assessorament.

En els Punts Liles es tracten agressions de caràcter sexista, assetjaments, tocaments sense permís, comentaris ofensius o agressions de qualsevol mena i discriminatòries, també agrupa al col·lectiu LGTBI. El punt té una clara i evident funció pedagògica per fomentar la prevenció, especialment entre els i les joves, i en els ambients més nocturns.

L’alcohol i les aglomeracions de persones són pretextes perquè es produeixen abusos i agressions sexuals en festes diverses. Cert és que acostuma a haver-hi seguretat, tot i que no estàn familiaritzats amb els protocols per evitar casos de masclisme. Els col·lectius feministes de la Comissió de Festes del Carmel, aposten clarament per aquesta iniciativa.

Per unes festes lliures de masclisme!

Trobada dinamitzada per Trama.

Propers esdeveniments

Tota l'agenda