Categoria: Activitats.

Això no és Música! Creadors en Residència

Dijous 6 de juny a les 18 amb entrada lliure

Exhibició i performance, dels alumnes de l’Institut Vall d’Hebron, del treball que han fet amb l’artista Agnès Pe, dins el projecte Creadors en Residència.

En el marc del programa Creadors en Residència, impulsat per l’ICUB i el consorci de l’Educació de Barcelona, l’artista Agnès Pe està realitzant una residència d’un any a l’Institut Vall d’Hebron, i on L’Afluent està fent de mediadors. El programa En Residència té com objectiu apropar l’educació i la cultura, i així mateix, apropar les metodologies educatives a les pràctiques de les formes artístiques contemporànies.

Mira la noticia que va fer Nando Cruz a el Periódico.

https://www.elperiodico.cat/ca/oci-i-cultura/20190317/jo-mai-vaig-dir-que-aixo-no-es-musica-altres-escenaris-possibles-7359890

Qui és Agnés Pe?

Agnès Pe (Lleida, 1985) és llicenciada en Comunicació Audiovisual i ha cursat el màster en Comunicació Social a la Universitat Pompeu Fabra. Ha cursat part dels seus estudis a Mèxic DF.

Investigadora i musicòloga autodidacta, s’interessa per l’excepció, allò que frega els marges socials, amb especial atenció a l’entorn generatiu de continguts sonors a través d’internet (prosumers), com el remix i el cut-up. Treballa amb el so com a matèria física més enllà de qualsevol limitació imposada per gèneres o estils musicals. La seva producció sonora busca formes  noves  de relacionar-se amb els elements que recompon mitjançant l’atonalitat, melodies alterades i textures estridents. La curiositat inacabable, les pràctiques interdisciplinàries, els límits del context i l’actitud espúria que demostra respecte als diversos elements amb els quals treballa, a partir de la informàtica musical, són les característiques fonamentals del seu treball. Clàssica accelerada, eurodance simfònica, melodies punch, blackmidi, happy slapped, terminal punk, humpatech, crossover thrash, no gènere, midtechno, hardlaptop i powermid són algunes de les etiquetes que poden servir per definir la seva música.