Categoria: Activitats.

II Festival Punkat

Divendres 28 de juny a les 20h – Entrada 5€

La segona edició del Festival Punkat arriba d’aquí a exactament un mes amb 4 grups de punkrock i hardcore d’arreu del territori català, i que fan música en català!

Amb els grups
Estúpido yo (Masnou)
Impuls(Tarragona)
Kubiak (Badalona)
MAL-HUMORATS (Terrassa)

Cartell: Adiartworks

Estúpido yo

Estúpido yo tornaran a trepitjar un escenari després del seu reagrupament, i això serà al nostre festival! Guitarres ràpides i melòdiques i coros al més pur estil NOFX. No us perdeu a les bèsties del Masnou, que tornen amb més gent al grup, més forts, i més imbècils que mai! https://estupidoyo.bandcamp.com/album/la-nit-m-s-freda

Impuls

Grup de hardcore-punk de Tarragona, amb un EP immens que van publicar l’any passat, amb 4 temes que no podreu parar d’escoltar. El proper 28 de juny els nostres cors bategaran al ritme del hardcore-punk ràpid, cru i a la vegada melòdic que practiquen els de Tarragona.

Bandcamp: https://impulshc.bandcamp.com/
Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=AM5aIWceUCQ

Kubiak

Grup de punk-hardcore en català creat l’any 2015 amb una clara influència dels grups mítics de l’escena punkrock californiana i també de bandes estatals com ara Berri Txarrak. Aquest quartet de Badalona és una piconadora en directe, amb temes tan contundents que serà impossible que us deixin indiferents.

Spotify: http://open.spotify.com/artist/3bHsHZxlERPf6NzH1DnIq2
Bandcamp: https://kubiakoficial.bandcamp.com/
Youtube 1: https://www.youtube.com/watch?v=PFy24I2Pqmg

MAL-HUMORATS

Grup de pop-punk format per 4 joves de Terrassa, amb un primer EP publicat l’any 2017, i un LP titulat “Herència Ofegada”, publicat l’any passat. L’enèrgic directe d’aquests quatre joves us traslladarà directament a la Califòrnia més fiestera que us pugueu imaginar!

Spotify: http://open.spotify.com/artist/0OQYeeUJcNuu85D7fREmc3
Bandcamp: https://malhumorats.bandcamp.com/
Youtube 1: https://www.youtube.com/watch?v=MgCS22oHR0Q