Categoria: Música.

Seward

Dimecres 15 de gener a les 20:30h amb una entrada de 6€
El grup de música SEWARD, celebra els 10 anys de vida, amb 10 concerts consecutius a 10 barris diferents de Barcelona i farem el primer a Boca Nord. Son un rara avis a l’escena musical barcelonina, fugen de les xarxes socials, només publiquen en vinil i mai s’acomoden, sempre arrisquen. És tot un luxe tenir-los amb nosaltres.

Seward va néixer un dilluns 25 de gener de 2010 al concert d’apertura d’una de les What The Fuck Jam Sessions del Jamboree de Barcelona. Des d’aquell dia, la banda no ha parat ni un sol mes. La formació fundada per l’Adriano Galante [veu, banjo i guitarres] juntament amb Juan R. Berbín [bateria i percussions] i Pablo Schvarzman [guitarra i electrònica] ha mutat cada any mantenint l’esperit lliure i contestatari del primer manifest vital que van llançar en pujar per primera vegada dalt d’un escenari.

La vetllada serà una fusió sonora dels components de Seward amb un grup de músics de l’escena d’improvisació lliure de Barcelona: Iván González, Vicent Pérez, Amidea Clotet, Julian Heinemann, Sara Fontán i Ramon Prats.

Hi haurà degustació de te a càrreg de Caj Chai.