Brush + Circo Paraíso

Divendres 24 de gener de 2020 a les 21:30h. Entrada 4€ (100% pel grup)

Brush el grup guanyador de DMJ, Amplifica’t i que va obtenir el premi de públic i jurat del Festival Brot, treu a llum el seu àlbum debut “Hot Savanna”.

Un àlbum tret a mà de l productor Miguel Pino (Niño de la Hipoteca, el Kanka …) i amb col·laboració de l’il·lustrador Circo Paraíso, projecte del jove Diego Felice. Hot savanna pot portar sabors de música d’abans com: The Doors, Black Sabbath, Led Zeppelin. .. però també té matisos notables de la moguda de Seattle en els 90, Soundgarden, Alice in Chains …

Hot savanna no és tan sols un àlbum musical, si no és una exposició artística en si (al espai del Bar fins el 8 de febrer). Cada tema palpa una il·lustració basada en aquest, el CD és un quadre en si, basat en un estil molt àcid.

El disc ha estat masteritzat per Alex Psaroudakis, nomimat a 3XLatin Grammy, és un enginyer de masterització basat a Nova York conegut a tot el món pop, reggae, hip-hop i electrònica pel seu mastering dinàmic, polit i musical.

21:45h Concert audiovisual de Circo Paraíso h

Circo Paraíso, musicalment parlant, és una “onemanband”, multiinstrumentista(guitarra, teclat), cantant, genera les seves pròpies bases. Genera paisatges suggerents i hipnòtics.

23h Concert Brush