El col·leciu de joves del Carmel, Karmela Fest organitzen un concert per començar a fer ambient de cara a la Festa Major del Carmel del mes de juliol.

Tindrem les actuacions de música de
BORRAZ CON ZETA

Sóc Luiz “Borraz amb Zeta” i sóc músic nòmada.
Des 2014 recorrent amb el projecte Espanya i Europa, ara en 2019 deixo l’autocaravana que ha estat la meva llar aquest temps, per començar una nova i gran aventura: Llatinoamèrica.
“M’encanta sacsejar mental i emocionalment a el públic!”
La meva música és visceral, carregada de crítica i empoderament, enfocada des d’un punt vitalista i amb humor. Un espectacle per riure, plorar i retrobar-te amb les ganes de complir els teus desitjos.

LÍDIA UVE

LIDIA UVE “és una cantautora, guitarrista i compositora de música i de poesia, nascuda a Barcelona, ??concretament al barri del Carmel el 10 d’abril de 1987, que des de ben petita ha utilitzat la música com el seu mitjà d’expressió, a el principi de la mà dels seus germans grans, que li feien inventar-cançons per diversió i més tard, sense adonar-se’n, convertint-se en una necessitat per transmetre les seves emocions. Més informació.

KARMELA’S DJ’S

Jimena i Lisete son dues joies del barri del Carmel que estimem amb bogeria. A les seves sessions carregades de ritmes calents i reivindicatius son una autèntica festa.