Categoria: Activitats, Destacat.

Lluc Casares Trio + E.M. Tri-Tò: Jazz a la Boca

11è JAZZ A LA BOCA
El Jazz a la Boca és el cicle de jazz jove que fem a Boca Nord. Portem propostes musicals joves de l’escena actual del jazz de casa i obren els concerts joves vinculats a Escoles de Música.

29/2 Lluc Casares Trio + Combos de l’Escola de Música Tri-Tò

Lluc Casares: Saxo Tenor, Clarinet
_______: Contrabaix
Joan Casares: Bateria

En Lluc Casares torna a casa després d’un llarg període vivint fora de Barcelona. Primer a Amsterdam i després a Nova York, en Lluc s’ha nodrit d’experiències i mentors els quals no s’hauria pogut imaginar. Alguns d’ells són Wynton Marsalis, Kenny Washington, Barry Harris, Ferdinand Povel. Ara intenta reflectir aquest gran període d’aprenentatge en el seu llenguatge alhora d’interactuar amb els seus companys a l’escenari, especialment amb en Joan Casares, el seu germà, amb el qual l’uneix un vincle que va més enllà de gust musical i genètica. En Lluc és un compositor regular així que podem esperar música original escrita recentment per aquest concert. El seu últim disc Sketches Overseas va guanyar el premi de la crítica a millor disc de Jazz del 2018 per la revista Enderrock així que el que escoltarem aquesta nit és música que passarà a formar part del seu pròxim disc que es gravarà durant la primera meitat del 2020. 

Tota l’agenda:
28/3 Alba Careta Music Group + E.M.M Can Fargues
25/4 Camil Arcarazo trio + E. M. M. Centre de les Arts (L’Hospitalet de Llobregat)
30/5 OmbraMusic + E.M. Pausa

Tots els concert comencen a les 19h amb entrada lliure.

El disseny del cartell és de Miguel de Llobet.