Categoria: Activitats.

Exposició: Resultats Nous formats expositius

Inauguració Dimecres 5 de febrer a les 20h

del 5 al 21 de febrer

Resultat del taller
NOUS FORMATS EXPOSITIUS
Dinamitzat per ilium collective


La proposta ha estat realitzar un procés col·lectiu on debatre les diferents formes d’exposició artística, paral·lelament s’ha elaborat una producció conjunta per ser exposada a la Sala d’Art Jove Boca Nord.

Aquesta poroposta expositiva l’han ideada: Irma Estrada, Manuela Valtchanova, Elisabeth Gili i Barbena, Paula Vicente, Helena Civit, Coral Vicen, Anna Bové, Irene Bové i Ayla Pellicer

L’Espai d’Art Jove Boca Nord és un dels projectes de l’Espai Jove Boca Nord que enfoca la seva programació, formació, difusió, al suport a la creació artística emergent i a l’àmbit expositiu, dirigit als més joves, dins les edats compreses entre 12 i 35 anys.

Aquest espai d’exposicions vol promoure el treball dels i les artistes més joves, servir com a plataforma de projecció i espai on es poden fer els primers passos en l’àmbit expositiu o de comissariat, com també portar a terme els primers projectes creatius més experimentals.

Més enllà de la programació d’exposicions, busca oferir oportunitats de formació i reflexió, així com crear una xarxa de treball amb altres espais expositius del territori.