Inscripcions Mercat d’Art Jove 2020

MERCAT D’ART JOVE DEL CARMEL

18 d’abril de 2020 de les 12h fins les 21h

CONVOCATÒRIA OBERTA DEL 24 de febrer fins al 23 de març

El dia 18 D’ABRIL es celebrarà a la Rambla del Carmel,
el 8è Mercat d’Art Jove, impulsat per l’Espai Jove Boca Nord.

El Mercat d’Art Jove del Carmel, pretén ser un aparador de la creació artística jove i un fòrum per a nous talents.  Busquem artistes que vulguin participar al Mercat d’Art: dibuix, il·lustració, fotografia, graffiti, bijuteria, craft, vidre, ceràmica, escultura, objectes de disseny, decoració, moda vegana, unisex, edició musical, tot prenent com a base, propostes joves, innovadores i de producció pròpia. A aquests artistes els oferim un espai d’exposició i venda de les seves creacions.

foto de Boca Nord.
foto de Boca Nord.

El Mercat tindrà lloc a la Rambla del Carmel, un dels principals i més coneguts espais del barri i del districte Horta-Guinardó.

Durant la jornada també podreu gaudir d’actuacions musicals, tallers , i espectacles, tot creant un ambient relaxat i agradable.

El 23 de març de 2020 és la data límit per enviar les vostres propostes.

El Mercat d’Art Jove és un mercat adreçat específicament a artistes joves que vulguin exposar la seva obra i vendre-la. Prestarem especial atenció a les propostes d’artistes menors de 35 anys.

L’organització farà una selecció entre totes les propostes i contactarà amb els/les artistes per concretar la seva participació (entre el dia 24 i 28 de març).

Bases:

Omple el formulari d’inscripció

Si vols rebre més informació de les activitats que duem a terme al Boca Nord, pots donar-te d’alta a la nostra base de dades clicant en el següent enllaç: DONAR-ME D’ALTA

Per dubtes o consultes pots ficar-te en contacte amb Ayla Pellicer al correu:

dinamitzacio@bocanord.cat