11è JAZZ A LA BOCA
El Jazz a la Boca és el cicle de jazz jove que fem a Boca Nord. Portem propostes musicals joves de l’escena actual del jazz de casa i obren els concerts joves vinculats a Escoles de Música.

25/4 Camil Arcarazo trio + E. M. M. Centre de les Arts (L’Hospitalet de Llobregat)

Tenir 16 anys i tocar la guitarra és un estat habitual. Però tenir 16 anys i tocar la guitarra manouche a Barcelona comença a ser una excepció. Camil Arcarazo, amb 16 anys, ja ha actuat als festivals de jazz manouche més internacionalment coneguts, com Samois-Sur-Seine, Liberchies, Mazères o L’Hospitalet i ha entrat a formar part de la generació de joves que han fet seva la música de Django Reinhardt amb una relectura contemporània que està canviant l’escena catalana. Virtuosisme, versatilitat i risc: un intèrpret i creador impropi de la seva edat.

Camil Arcarazo, guitarra solista
Albert Bello, guitarra rítmica
Joan Motera, contrabaix

L’Escola Municipal de Música-Centre de les Arts és un nou model d’oferta pública d’educació artística amb la voluntat de projectar un espai on la formació, la creació, la pràctica i la difusió artística interactuïn en el territori.

L’objectiu de l’Escola Municipal de Música-Centre de les Arts és democratitzar l’accés a l’educació artística i construir major cohesió social a través de les arts.

La implantació de l’Escola Municipal de Música-Centre de les Arts s’està desenvolupant a la seu central i en diferents escoles d’educació infantil i primària i instituts d’educació secundària on es desenvolupen activitats d’educació artística dins de l’horari escolar.


Tota l’agenda:

30/5 OmbraMusic + E.M. Pausa

Tots els concert comencen a les 19h amb entrada lliure.

El disseny del cartell és de Miguel de Llobet.

Categories: Música