Categoria: Escoles, Música.

Posposat – Ombra Music + E.M. Pausa – Jazz a la Boca

Posposat per força major.

11è JAZZ A LA BOCA
El Jazz a la Boca és el cicle de jazz jove que fem a Boca Nord. Portem propostes musicals joves de l’escena actual del jazz de casa i obren els concerts joves vinculats a Escoles de Música.

30/5 Ombra Music + E.M. Pausa

La música de OMßRA és especialment atractiva per a tot el gènere Ethnic-Jazz & Jazz-Folk-Fusió ja que les seves composicions es basen principalment en melodies i lletra de caràcter Andalusí, israelià … amb escales jazzeres, turques i àrabs, ia més antics poemes mediterranis amb lletres recuperades del “ladino” (castellà antic que es parlava a l’antiga Israel i a Espanya, alguns també el coneixen com “Judeo-espanyol”).

Components base: Kristina Bijelic (Veu i Violí), Andranik Muradyan (Clarinet i Duduk Armenis), Jorge Quesada (Direcció i piano), Albert Pintor (Llaüt), José Borjas (Contrabaix), Rafael Llacunes (Bateria – Percussions). En determinats espectacles podrem convidar alguns músics i cantants addicionals.

Tots els concert comencen a les 19h amb entrada lliure.

El disseny del cartell és de Miguel de Llobet.