Ja tenim guanyadores de Mirada Pilot 2020. Gràcies a totes per participar!

Comissari seleccionat:

BYE – Borja Moreno & Esteban Ferrer

Comissari/a finalistes:

– Marc Gascón

– Sandra Miranda?

Enhorabona!!

La convocatòria oberta a projectes de comissariat emergent de la xarxa que conforma “Mirada Pilot” actua com a plataforma de suport a comissaris/es joves per iniciar-se en el seu camí artístic.

L’objectiu d’aquesta convocatòria 2020 és:

Realitzar una proposta curatorial expositiva emergent, composada per 3 itineràncies i 3 activitats paral·leles, amb el suport d’una dotació pressupostària. 

El projecte seleccionat haurà de generar un discurs curatorial seleccionant exclusivament 4 artistes participants a l’edició del Festival Stripart 2020 (http://stripart.cat/).

Realitzarà una exposició amb 3 itineràncies en centres  de la xarxa (Centre Cívic Matas i Ramis, Espai Jove Boca Nord i Centre Cívic Sant Andreu), així com 3 activitats complementàries que tindran lloc al Centre Cívic Guinardó. 

El projecte seleccionat comptarà amb l’acompanyament de l’equip tècnic de la xarxa.

El suport econòmic a la producció i honoraris seran de 1000€, (base imposable) distribuïts de la següent manera:

400€ honoraris comissari/a.

400€ honoraris dels artistes (100 per cada participant)

200€ suport a la producció d’activitats.

Premi Residència al Centre de Producció i Recerca Artística Hangar

Com a incentiu addicional per a la comissària o comissari seleccionat/da, el Centre de Producció i Recerca Artística Hangar atorgarà una beca de comissariat per a fer una residència durant l’abril i maig de 2021 amb l’objectiu de treballar amb algun dels artistes residents.

Descarrega i consulta les bases (en PDF):

Equipaments participants del projecte: Centre Cívic Matas i Ramis, Centre Cívic Guinardó, Espai Jove Boca Nord i Centre Cívic Sant Andreu.

Amb la col·laboració d’Hangar.org i el SAC.