Categoria: AUDIOVISUAL, Entitats, VIDEO.

Boca Converses a Instagram

Cada dimarts a través del nostre canal d’Instagram, conversarem amb entitats, serveis i col·lectius propers a l’Espai Jove Boca Nord.

Dimarts 26 de maig 18h – Punts JIP (Jove, Informa’t i Participa)
El Punt JIP (Jove, Informa’t i Participa), és un servei present als Instituts de Barcelona, donant resposta als dubtes que els nois i noies poden tenir, ja sigui a l’hora del pati o bé en una sessió a l’aula. També acompanyem en la creació d’espai de participació autoorganitzada, com assemblees feministes, comissions pel medi ambient, entre moltes altres temàtiques.

Dimarts 2 de juny 18h – FIRA FRICS
El moviment maker i la crisis sanitària

Des de l’associació Fira FRICS faran un repàs de les iniciatives makers que s’han desenvolupat al llarg de la crisis. De la mà del Nestor ens podràn explicar totes les possibilitats que ofereix la democratització de les noves tecnologies.

Dimarts 9 de juny 18h – ADSIS

Dimarts 16 de juny 18h – MIGUEL GARCIA

Dimarts 23 de juny 18h – DIABLES D’HORTA

Dimarts 30 de juny 18h – MARTÍ SÁNCHEZ

.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.

Converses ja realitazades:

Dimarts 21 d’abril – Xarxa de suport del Carmel
Son un grup de joves del Carmel que donen suport a les veïnes que ho necessitin en aquestes setmanes de confinament. Cuidem-nos, fent barri! Contacte: 633532313

Dimarts 28 d’abril – Servei ATE (Aquí T’Escoltem)
ATE és un servei per a joves de 12 a 20 anys, que et proporciona eines i recursos per enfortir les teves habilitats personals i socials, i fomentar el ateu creixement personal.

Dimarts 5 de maig 18:30h – Llobregat Block Party – Associació Gramen
Llobregat Block Party és un projecte cultural sense ànim de lucre que pretén recuperar, adaptar i reivindicar un format d’esdeveniment HIPHOP anomenat Block Party. Aquestes festes van ser molt populars durant els anys 70 ‘s, es realitzaven sempre a l’aire lliure, de forma gratuïta i estan vinculades directament a l’naixement de la cultura HIPHOP i a l’evolució positiva de les comunitats urbanes.

Dimarts 12 de maig 18h – BocaBloc Miguel Ángel i Pep Aymerich
L’Associació Juvenil BocaBloc va sorgir d’una necessitat d’un grup de joves escaladors del rocòdrom de l’espai jove Boca Nord de fer créixer l’escalada dins del barri. Varem començar amb xerrades durant les nostres sessions d’escalada, aportant idees que semblaven quedar flotant a l’aire.
Poc a poc aquestes idees varen agafar consistència i la implicació de cadascú de nosaltres s’estava fent evident, haviem de fer el pas. I així ho vam fer, ens vam constituir com a associació. Vam posar un nom, un logo i vam fixar uns primers objectius a curts plaç i ens vam llençar a l’aventura!
Instagram

Dimarts 19 de maig 18h – Miguel Zamarripa / Music Mentoring

Projecte de mentoria i assessorament per a grups musicals en vies de professionalització, en totes les parts dels projectes: artística, gestió, etc