Cada dimarts a través del nostre canal d’Instagram, hem conversat amb entitats, serveis i col·lectius propers a l’Espai Jove Boca Nord.

A la tardor seguirem conversant i connectant-nos.
Aquí mateix podeu recuperar moltes de les #bocaconverses.

Dimarts 21 d’abril – Xarxa de suport del Carmel
Son un grup de joves del Carmel que donen suport a les veïnes que ho necessitin en aquestes setmanes de confinament. Cuidem-nos, fent barri! Contacte: 633532313

Dimarts 28 d’abril – Servei ATE (Aquí T’Escoltem)
ATE és un servei per a joves de 12 a 20 anys, que et proporciona eines i recursos per enfortir les teves habilitats personals i socials, i fomentar el ateu creixement personal.

Dimarts 5 de maig 18:30h – Llobregat Block Party – Associació Gramen
Llobregat Block Party és un projecte cultural sense ànim de lucre que pretén recuperar, adaptar i reivindicar un format d’esdeveniment HIPHOP anomenat Block Party. Aquestes festes van ser molt populars durant els anys 70 ‘s, es realitzaven sempre a l’aire lliure, de forma gratuïta i estan vinculades directament a l’naixement de la cultura HIPHOP i a l’evolució positiva de les comunitats urbanes.

Dimarts 12 de maig 18h – BocaBloc Miguel Ángel i Pep Aymerich
L’Associació Juvenil BocaBloc va sorgir d’una necessitat d’un grup de joves escaladors del rocòdrom de l’espai jove Boca Nord de fer créixer l’escalada dins del barri. Varem començar amb xerrades durant les nostres sessions d’escalada, aportant idees que semblaven quedar flotant a l’aire.
Poc a poc aquestes idees varen agafar consistència i la implicació de cadascú de nosaltres s’estava fent evident, haviem de fer el pas. I així ho vam fer, ens vam constituir com a associació. Vam posar un nom, un logo i vam fixar uns primers objectius a curts plaç i ens vam llençar a l’aventura!
Instagram

Dimarts 19 de maig 18h – Miguel Zamarripa / Music Mentoring

Projecte de mentoria i assessorament per a grups musicals en vies de professionalització, en totes les parts dels projectes: artística, gestió, etc

Dimarts 26 de maig 18h – Punts JIP (Jove, Informa’t i Participa)
El Punt JIP (Jove, Informa’t i Participa), és un servei present als Instituts de Barcelona, donant resposta als dubtes que els nois i noies poden tenir, ja sigui a l’hora del pati o bé en una sessió a l’aula. També acompanyem en la creació d’espai de participació autoorganitzada, com assemblees feministes, comissions pel medi ambient, entre moltes altres temàtiques.

Dimarts 9 de juny 18h – ADSIS

La Fundación Adsis és una entitat sense ànim de lucre que, des de fa més de 50 anys, treballen per brindar oportunitats a persones que es troben en situacions de vulnerabilitat i lluita per construir una societat més justa, solidària i inclusiva. Tenen una de les seves seus al barri del Carmel i col·laboren amb Boca Nord habitualment.

Dilluns 15 de juny 18h – FIRA FRICS Posposat per #blackouttuesday
El moviment maker i la crisis sanitària

Des de l’associació Fira FRICS faran un repàs de les iniciatives makers que s’han desenvolupat al llarg de la crisis. De la mà del Nestor ens podràn explicar totes les possibilitats que ofereix la democratització de les noves tecnologies. Associació Tangencial.

Dimarts 16 de juny 18h – MIGUEL GARCÍA / ALLNIGHTPRODUCER.COM

Miguel García, jove veí del Carmel, va arribar a Boca Nord, quan amb prou feina tenia 12 anys(2010). Podriem dir que és un cas clar d’autodidacta, tot el que l’interessa ho apren i absorbeix en una velocitat increible. Va començar amb projectes amb el seu inseparable amic Andy Cobo (bateria), com Zone16 a la guitarra, després va passar a tocar el baix amb Atomic Boy Blues, després va produir a Red Kiss i després ja va volar sol.
Ara mateix és un productor musical que treballa per la multinacional Sony, creant algunes de les seves produccions. Ens encantarà parlar amb ell per que ens expliqui com ha arribat fins aquí i com és treballar amb gent tant popular com Edurne, Carlos Baute, Belén Aguilera, María Peláe, Manel Navarro…


Dimarts 23 de juny 16h – DIABLES D’HORTA

Som un grup de joves que ens dediquem al món de la pólvora. Fem correfocs, tabalades, petits castells de foc i cultura popular en general. Ens reunim quinzenalment per acabar de formar la nostra colla i els dimarts assagem els tabalers.

https://www.instagram.com/tv/CByAunCInMi/?igshid=1sw8jz5m505pc&fbclid=IwAR3M4RsuCpasEbavd1qWlPdZMTDjr1rUl0Bfo2s-0RBrHDWe7I6Ju30zTYg

Dimarts 30 de juny 18h – MARTÍ SÁNCHEZ
En Martí, jove del barri de Sagrada Família, va començar a tocar a l’edat de 12 anys i als 17 va fer el salt al mon professional. Actualment treballa com a bateria de sessió amb diferents grups i artistes a nivell nacional. Ha compartit escenari amb artistes com Pep Sala, Edurne, Belén Aguilera, Salva Racero, etc.

https://www.instagram.com/tv/CCEQKb7oO2k/?igshid=g36vr7wdxe93&fbclid=IwAR1L9EnXPCpCpWqfbM4QefiIH2_OOnhl4B2tdCN1SKiR49SmVgTd9ZFIADM


Dimarts 7 de juliol 18h – APC ( A partir del carrer)

El programa “A partir del carrer” és un servei d’acció socioeducativa creat, en el marc dels Serveis Socials d’Atenció Primària dels 10 districtes de la ciutat de Barcelona, per treballar amb els grups d’adolescents i joves que fan del carrer el seu espai prioritari de relació.
Els educadors i educadores de carrer entren en contacte amb els infants i joves a l’espai públic i en altres espais, institucionalitzats o no, a fi d’acostar-los a la xarxa de serveis i d’equipaments de proximitat. Els APC del Carmel son l’Almudena i el Marcel i amb elles BocaConversarem.

Dimarts 14 de juliol a les 18h – Boca Ràdio

L’Associació Juvenil Boca Ràdio té com a missió gestionar un mitjà de comunicació per la Transformació Social, i ho fa des de l’any 2005 amb Boca Ràdio 90.1FM. L’entitat va ser constituïda al 1995 i l’emissora que impulsem emet durant les 24 hores del dia pel 90.1FM i al nostre web via streaming a www.bocaradio.org . Tindrem a Alba Legide (presidenta de la entitat) i Alba Irigoyen (vinculada al projecte de Xarxa Comunitària de Ràdios).

https://www.instagram.com/tv/CCoTeVNoYqE/?igshid=qfqfrapugpi8&fbclid=IwAR2KhQy3Ip2FJB4qkpN6OKfkInuW_3IG90zWm9a-bHqSWA8nNJIQe3n-Cos