Iglú, banda al complert.

Dijous 30 d’abril a les 18h en directe al nostre canal de youtube

Iglú és un quartet de joves que fan pop amb molta personalitat, lletres introspectives i melodies com caricies. Part de la banda han crescut als bucs de Boca Nord. En aquesta ocasió, tindrem al Marc Gelabert, veu i guitarra de la banda.

Iglú neix a l’any 2018, fruit d’una llarga amistat entre els seus membres juntament amb les seves inquietuds musicals, les quals fusionen pop, indie, rock amb música de cantautor. El grup està format per Marc Gelabert a la veu i guitarra acústica, Marc Hampshire a la guitarra elèctrica ,Bep Montull al baix i Marc de Pedro a la bateria.
Al 2019 publiquen l’Ep “Per sobre els núbols”.

Marc Gelabert, guitarra i veu d’Iglú.

A l’any 2018 van esdevenir finalistes del Festival Brot, a Barcelona, i del concurs de Música de Badalona 2018. El grup, ha aparegut en mitjans com la Revista Enderrock, la qual va incloure la cançó “? Lluny d’aquí ? ” dins les millors cançons catalanes de 2019, a ràdio iCat fm i al programa “? Globus Sonda ? ” de TV3.

D’entre l’allau de música que ens ha portat la quarantena del Covid-19, el jove grup barceloní Iglú ens va presentar fa poc més de 10 dies el seu nou single, Avui. El seu treball auto produït arriba anticipant la nova sonoritat en la que porten treballant els darrers últims mesos i que volen plasmar en el que serà el seu primer disc

Enllaços:
Spotify
Youtube
Instagram
Facebook

Categories: Música