La joventut no s’atura! Converses, informació i creació #desdecasa

S’inicia un cicle d’activitats virtuals per a joves. Fins al 15 de maig, ens trobem a les xarxes per conversar d’emocions, resoldre dubtes sobre la tria dels vostres futurs estudis, sobre els ERTO, sobre com fer la declaració de la renda o sobre si es podrà fer una estada a l’estranger el curs vinent… I amb dos nous concursos de creació jove!

Els serveis juvenils no han deixat ni un moment d’oferir-vos el seu servei d’atenció de manera telemàtica, des que els seus espais van tancar les portes a mitjans de març per ajudar en la contenció de la Covid-19.

Després de tants dies sense veure-us, els i les professionals d’aquests serveis us proposem trobar-nos virtualment al Twitter de Joventut, per passar una bona estona totes plegades.

Com? Sumeu-vos a qualsevol de les activitats participatives que us plantegem! Hi ha per a tots els gustos: algunes de caire més informatiu (on resoldrem dubtes que ens provoca la situació actual), d’altres més lúdiques per deixar volar la nostra creativitat (i, de pas, guanyar fantàstics premis) i altres més íntimes en què conversarem amb psicòlegs sobre emocions que sentim més properes aquests dies, com la por, o més necessàries, com l’amor

NO OBLIDEM LES ADOLESCENTS, amb Rafa Rubio i Nataxa Moreno
Dijous 14 de maig a les 16 h

Com estan vivint els i les adolescents aquesta etapa de confinament? Quins són els temes que més els neguitegen? Com podem, entre tots i totes, portar-ho millor?

En parlem i reflexionem amb en Rafa Rubio, dinamitzador de l’Espai Jove Boca Nord, i la Nataxa Moreno, psicòloga del servei Aquí t’escoltem.

– CONVERSEM SOBRE L’AMOR, amb Lupe García
Dijous 14 de maig a les 17 h