Mercat d’Art Jove 2020

MERCAT D’ART JOVE DEL CARMEL

El dissabte 3 d’octubre (16h-21H) es celebrarà a la Rambla del Carmel/Mirador d’Horta, el 8è Mercat d’Art Jove, impulsat per l’Espai Jove Boca Nord.

El Mercat d’Art Jove del Carmel, pretén ser un aparador de la creació artística jove i un fòrum per a nous talents.  Busquem artistes que vulguin participar al Mercat d’Art: dibuix, il·lustració, fotografia, graffiti, bijuteria, craft, vidre, ceràmica, escultura, objectes de disseny, decoració, moda vegana, unisex, edició musical, tot prenent com a base, propostes joves, innovadores i de producció pròpia. A aquests artistes els oferim un espai d’exposició i venda de les seves creacions.

El Mercat tindrà lloc a la Rambla del Carmel, un dels principals i més coneguts espais del barri i del districte Horta-Guinardó.

Durant la jornada també podreu gaudir d’actuacions musicals, tallers , i espectacles, tot creant un ambient relaxat i agradable.

El Mercat d’Art Jove és un mercat adreçat específicament a artistes joves que vulguin exposar la seva obra i vendre-la. Prestarem especial atenció a les propostes d’artistes menors de 35 anys.

Si vols rebre més informació de les activitats que duem a terme al Boca Nord, pots donar-te d’alta a la nostra base de dades clicant en el següent enllaç: DONAR-ME D’ALTA

Propers esdeveniments

Tota l'agenda