Categoria: Agenda, Entitats, Música, ràdio.

Roger Mas – Acústics de Bocarà dio

4 desembre 2014
21:30

Dijous 4 de desembre 21:30h, amb entrada lliurelogo bocaradio

Tornem amb els Acústics de Bocarà dio. Cada primer dijous de mes, un programa de l’emisora Bocarà dio, presenta actuacions en format acústic al Bar de bocanord. En aquest trimestre, li toca al programa LaJamSession.

Actuació del cantautor de Solsona,  Roger Mas.
roger masRoger Mas va néixer el 1975 en una famà­lia de músics. Quan tenia cinc anys d’edat, va començar a tocar instruments, sota la guia del seu avi. La seva activitat artà­stica com a clarinetista i saxofon va començar quan tenia 12. El 1994, va començar a investigar les diferents expressions musicals de tot el món dirigit per l’experiència de Luis Paniagua.
El 1996, va guanyar el Premi de Catalunya Rà dio, que marca l’inici de la seva carrera com a cantant i compositor. Des de llavors, amb vuit à lbums en el seu haver, diversos premis rebuts per cada nou projecte i l’aclamació generalitzada de la crà­tica, que s’ha convertit en una veritable figura de la cançó.
La seva música es basa en tres pilars: la música moderna, la música tradicional i els sons ancestrals del món. Les seves lletres barregen el llenguatge del carrer, les paraules i les expressions literà ries que estan desapareixent.
They I’veu va dir que ell és la veu més bella mai venir de música català . A més, en els últims temps s’ha presentat en països com França, Cuba, Ità lia, Uruguai i Brasil.

Discografia:
– Les flors del somni (1997)

– Casafont (1999)

– Roger Mas & Les Flors en el camà­ de les serps i els llangardaixos blaus fluorescents cap a la casa de vidre de la senyora dels guants vermells (2001)

– dp (2003)

– Mà­stica domèstica (2005)

– Les cançons tel·lúriques (2008)

– A la casa d’enlloc (2010)

– Roger Mas i la Cobla Sant Jordi – Ciutat de Barcelona (2012)

Esdeveniment al facebook

Propers esdeveniments

  • No events.

Tota l'agenda