Categoria: Activitats.

Agenda d’activitats juny 2022

Aquí podràs veure totes les activitats de Boca Nord en les pròximes setmanes:
Fes clic als enllaços i coneix tots els detalls de cada acte.

4/6 Concert “Alhazred Chin
El dissabte 4 de juny, de 20h a 23h. Alhazred Chin presenta “Modo Avión”, on estrena el seu projecte musical acompanyat de dj’s i actuacions al flow de la música urbana.
Alhazred Chin” és el resultat d’un exercici de descompressió de la pròpia càrrega interna a través de la composició  de ritmes urbans i la interpretació de reflexions invisibles d’acceptació.” Modo avión” és un viatge per la psique. Desconnectar del món físic i material per connectar amb el jo més sensible i espiritual.”
Entrada 5 € (Compra la teva entrada al 691 06 06 24 – WhatsApp)
10/6 Mostres de tallers Boca Nord
Aquest juny ve ple de mostres d’alumnes dels tallers de Boca Nord.
Tres cites en les quals les alumnes podran mostrar el que han après.
10 de juny – Teatre (dos passes)
Els i les alumnes del taller de Teatre (impro) del Ionai Ramírez, integrant de la Cia. Impro con Limón, van deixar per un trimestre les improvisacions i van decidir actuar basant-se en un text escrit. Tot un repte. Segur que ho faran molt bé.
Es faran dos pases: 18.30h. i 19.15h.
11/6 Festa urbana a la façana.
El dissabte 11 de juny, de 18h a 23h. Organitzem la Festa Urbana a la façana amb una jornada plena de música i ball al pur estil Street Art.
Inaugurem la nova façana del Boca Nord! En commemoració de la renovació del nou mural a càrrec de l’Hugo Andrès que vestirà la façana de l’Espai Jove Boca Nord  els dos pròxims anys, ocuparem els voltants de la façana amb actuacions, concerts i break al ritme de la cultura urbana.
Començarem la tarda amb un micro obert organitzat per Bad Candy (si vols participar envia un correu a bascandybcn@gmail.com)  i dos show case amb Cala Candela i la Karma con K. Seguirem amb un taller participatiu de graffity a càrrec del Shaggy tot acompanyat de la DJ K1000 i després el grup Hip Hop Collective ens faràn una exhibició en format batalla de break dance amb un final on tothom pot sortir a ballar. I això no acaba aquí, ja que el dia conclourà amb dos concerts de El Pecado Records i Bad Candy!
16/6 Dijous acústics.
El dijous 16 de juny, de 19h a 22.30h organitzem la III edició dels “Dijous acústics“.
Un dijous al mes, la sala bar obre les portes per acollir un concert en format acústic liderat per joves emergents. Tot seguit, després del concert obrim un espai de micro obert on es genera un espai de compartir, gaudir i aprendre entre els/les diferents artistes que hi participen. Amb un públic fidel amb ganes de ballar i sentir l’art de la música. No t’ho pots perdre!
22/6 Mostres de tallers Boca Nord: Aeris 1ª sessió
Aquest juny ve ple de mostres d’alumnes dels tallers de Boca Nord. Tres cites en les quals les alumnes podran mostrar el que han après.
Aeris (circ) – 20h.
Durant quaranta-cinc minuts la sala d’actes de Boca Nord regalimarà talent i il·lusió. Els i les alumnes del Rubén Mejibar (incloses las del grup de joves de 12 a 18 anys) ens regalaran tota la seva màgia.
27/6 Jump Estiu
Del 27 de juny al 20 de juliol podràs gaudir de quinze activitats d’estiu gratuïtes per a joves entre 12 i 18 anys. En format de matí o tarda. I pots apuntar-te a totes les que vulguis.
No t’adormis perquè les places són limitades. TOTES LES ACTIVITATS SON GRATUÏTES.
27/6 Mostres de tallers Boca Nord: Aeris 2ª sessió
Aquest juny ve ple de mostres d’alumnes dels tallers de Boca Nord. Tres cites en les quals les alumnes podran mostrar el que han après.
Aeris (circ) – 20h.
Els i les alumnes de la Inés Guardia, de la Companyia la Gallina de Metal, ens faran gaudir de 45 minuts de acrobàcies als aeris. On l’emoció, la professionalitat de l’alumnat, i la música amb els moviments no ens deixaran indiferent
Exposició itinerant: Aquí viu el FOK
Aquí viu el FOK és el nom de l’exposició que pretén explicar què és el FOK (Festa de l’Orgull del Karmel) mitjançant una sèrie de fotografies, cartells i vídeos on es vol mostrar el treball en xarxa entre tres equipaments del Carmel i la unió d’entitats del barri per fer una setmana d’activitats de temàtica LGTBIQ+.
La exposició viatjarà pels 3 equipaments promotors del FOK:
– Centre Cívic del Carmel: Del 14 de juny al 22 de juliol
– Biblioteca Carmel – Juan Marsé: Del 5 de setembre al 14 d’octubre
– Espai Jove Boca Nord: Del 17 d’octubre al 30 de novembre.
1/7 Tarda jove Boca Nord (Festa major del Carmel)
L’1 de juliol organitzem una tarda jove on alguns dels tallers de Boca Nord faran una mini-actuació del que han après durant l’ultim trimestre, actuacions de grups residents a Boca Nord i acabarà amb un concert del grup jove “La Moska”.
De 19 a 21h. Entrada lliure.
Sala d’estudi Jove
Si tens entre 12 i 20 anys pots venir dilluns, dimecres i divendres a utilitzar la sala d’estudi.
Bucs d’assaig musical
Tornen els bucs d’assaig!! Oberts a partir del dimecres 16 de febrer.
Bucs equipats amb bateria, amplificadors i microfonia.
Degut a les mesures anti-COVID hauràs de fer reserva prèvia a través d’un aplicatiu.
Rocòdrom
Els joves escaladors i escaladores que vingueu a l’Espai Jove Boca Nord podreu gaudir d’un “boulder” amb característiques singulars on podreu practicar l’escalada interior amb taulers multi preses i itineraris amb diferents dificultats.
Degut a les mesures anti-COVID hauràs de fer reserva prèvia a través d’un aplicatiu.
Espai Jump (Espai relacional per a joves)
Tots els dilluns, dimarts i dimecres de 17 a 20h pots venir a gaudir de l’espai relacional (per a joves entre 12 i 25 anys) que tenim a l’Espai Jove Boca Nord.
Biblio Jove Pizarnik
L’Espai Jove Boca Nord disposa d’una biblioteca amb llibres de temàtica jove que se va ampliant cada mes.
Vine i podràs llegir a l’espai relacional (Espai Jump), o podràs portar-te el llibre que vulguis durant 15 dies.
Centre d’assessorament acadèmic per a joves
És un servei especialitzat on trobaràs tota la informació, orientació i assessorament que necessites per fer més fàcil i segura l’elecció del teu futur acadèmic i professional.
Aqui t’escoltem
Servei d’atenció individual i confidencial
Els punts “Aquí t’escoltem”, un servei municipal d’escolta i acompanyament per a joves de 12 a 20 anys.
Equip d’atenció per a joves (Barcelona Activa)
Acompanyament en la cerca de recursos ocupacionals, formatius o d’ocupació.
Dirigit a joves d’entre 16 i 29 anys, sense qualificació professional, residents a la ciutat de Barcelona; prioritàriament en situació de desocupació i que no estiguin realitzant cap formació.

Propers esdeveniments

  • No events.

Tota l'agenda