Cancel·lat – Alba Careta Group + E.M.M. Can Fargues

28 març 2020
19:00

11è JAZZ A LA BOCA
El Jazz a la Boca és el cicle de jazz jove que fem a Boca Nord. Portem propostes musicals joves de l’escena actual del jazz de casa i obren els concerts joves vinculats a Escoles de Música.

28/3 Alba Careta Group + E.M.M. Can Fargues

Alba Careta presenta el seu primer disc com a líder, Orígens premiat com a millor disc de jazz de Catalunya del 2018 per la revista Enderrock. Ho fa amb Alba Careta Group; un projecte energètic,trencador i proper format per músics de l’escena de jazz d’Àmsterdam, on ella esta cursant actualment el Màster en Trompeta Jazz. L’acompanyen Egor Doubay al saxo tenor, Adrián Moncada al piano, Jort Terwijn al contrabaix i João Guerra a la bateria.

El quintet es nodreix bàsicament de les composicions de la seva líder. Entre elles hi podeu trobar tant temes agressius i punyents com cançons delicades i profundes ; un conjunt que conforma un so original i personal a la formació. Les seves principals influències són músics de renom internacional com Ambrose Akinmusire, Tigran Hamasyan o Omer Avital. A més a més, en les seves actuacions,mescla les seves pròpies composicions amb cançons tradicionals catalanes,fent dels seus concerts una experiència commovedora per arribar a tots els públics. 

Amb aquest primer disc a les mans, Alba Careta ha recorregut sales i festivals com: Jamboree Jazz Club, La Bóveda de Saragossa, La Nova Jazz Cava de Terrassa, Festival de Jazz del Soberao (Sevilla), Nits d’estiu de la Pedrera, Teatre Kursaal de Manresa, Sunset Jazz Club de Girona… entre altres.

Tota l’agenda:
25/4 Camil Arcarazo trio + E. M. M. Centre de les Arts (L’Hospitalet de Llobregat)
30/5 OmbraMusic + E.M. Pausa

Tots els concert comencen a les 19h amb entrada lliure.

El disseny del cartell és de Miguel de Llobet.

Propers esdeveniments

  • No events.

Tota l'agenda