Us informem que per tasques de millora en les infraestructures tecnològiques de l'Ajuntament de Barcelona, aquest cap de setmana la Seu Electrònica, Guia BCN, l'Oficina Virtual de Tràmits, el Servei d'Atenció en Línia al Ciutadà i l'Agenda 500 estaran fora de servei. També es poden veure afectats altres serveis d'aquest web.

L'horari previst d'aquesta actuació és des de dissabte, a les 15.00 hores, fins dilluns, a les 00.00 hores.

Disculpeu les molèsties que us puguem ocasionar.

Categoria: ADOLESCENTS, Agenda, dones, Música.

Alba Robles presenta “El eco de mi voz” – Entrades Exhaurides

14 juliol 2017
20:30to22:00

Divendres 14 de juliol a les 20:30h – entrada 6€
Entrades Exhaurides!!!

ALBA ROBLES
La jove cantant del barri del Carmel Alba Robles, després de participar al programa “La Voz Kids 2”, segueix estudiant a la Escola Memory de teatre musical.
Rep classes de Laura Mejia i Tècnica Vocal amb Javi Prieto (Vocal coach).
també rep classes de piano i solfeo. I ve a l’Espai Jove Boca Nord a presentar el seu primer treball “El eco de mi voz”, produït per David Palau i Nacho Romero.

alba robles

la mateixa Alba ens explica els detalls del concert:
“Presentaré mi primer EP “El eco de mi voz” en Boca Nord, en mi querido Barri del Carmel – Barcelona ¡Me encantarà­a que me acompaà±arais en este momento tan importante en mi vida! Podéis comprar las entradas en Modes Galeries y Fersay Barcelona Districte 7 . Estaré acompaà±ada del gran David Palau a la guitarra eléctrica, Nacho Romero Perez a la guitarra acústica, Kilian Valcà¡rcel Quirós a la baterà­a y Gerard Marin Vilalta al bajo. Con la colaboración de Sinatrahem Cà­rculo Artà­stico que me promociona el evento.

¡Os espero a tod@s!”

Podeu comprar les entrades a:
Fer Say , Dante 111, Barcelona
Modes Galeries, Llobregós 116, Barcelona

 

Propers esdeveniments

  • No events.

Tota l'agenda