Categoria: Activitats.

Alba Rubió – Flou “Un Show”

Divendres 5 de novembre
19h – Passi 1- Entrada 6€* amb reserva prèvia
20:30h Passi 2- Entrada 6€* amb reserva prèvia
*La entrada es pagarà, amb import exacte i en metàl·lic, al entrar a l’espectacle

L’Alba, cantant i actriu que ja s’apropa als quaranta, ha rebut una bona notícia: és finalista de la prestigiosa beca FLOU (Finançant Les Oportunitats Últimes).
El guardó li permetria fer un salt en la seva carrera i, potser, deslliurar-la de les seves neures i dificultats.
Però, tenint en compte les circumstàncies que poden determinar la vida d’una dona creativa i poc canònica en una societat heteropatriarcal…
ho aconseguirà?

WEB: https://www.albarubiopons.com/flouunshow

BIO:

Nascuda el 1985 a la ciutat de Barcelona, Alba Rubió comença el seu periple musical el 2011 cantant amb el duet Ual·la!, projecte amb el que encara ofereix espectacles de música i humor.

Rep formació teatral a l’escola Cincómonos, de la mà de Lucía Jurjo i Jorge Salinas. Es forma musicalment a l’Escola de Blues de Barcelona i al Taller de Músics, especialitzant-se en el Superior de Cant Modern. Estudia diverses tècniques vocals amb cantants com Marian Barahona (blues); Ona Pla, Mariona Castillo i Jazmina Azlor (Voicecraft); Diana Palau, Florència Otero, Odette Tellería, Núria Cols i Clara Luna (jazz i cant modern); Míriam García (canto andino) i Esther Justel (Speech Level Singing).

És compositora de bandes sonores de peces teatrals com “200.000 mujeres”, d’Anna Tamayo i Ángela Palacios, “Tornar a casa”, d’Anna Tamayo i Albert Requena i de “Salve Regina”, d’Ángela Palacios i Paloma Remolina.

Durant el seu pas per Buenos Aires, forma part del col·lectiu artístic SUCEDE, amb qui arribarà a actuar al Teatre Margarida Xirgu. Actualment, participa en el projecte coral de flamenc-gospel “Heaven & Earth”, de Nacho Melús. Estrena el passat 1 de juliol el seu propi espectacle de música, teatre i vídeo anomenat “FLOU (un show)”.

Propers esdeveniments

  • No events.

Tota l'agenda