Categoria: dj, Entitats, Música.

Almighty Skratcher – “Portable”

1 febrer 2020
17:00
17:00
17:00

Dissabte 1 de febrer de 17h a 22h – Entrada Lliure

Trobada dels Almight Skratcher Barcelona. Col·lectiu de dj’s que treballa la tècnica del scratch / turntablism. En aquesta trobada hi haurà competició amb tocadiscos portables.

Tenim el plaer de anunciar-vos el proper Jam de Almigthy Skratcher Barcelona per al dissabte 1 de Febrer a @bocanord . En aquesta ocasió, comptem amb el suport de d’un espònsor internacional @innofader que posa a la nostra disposició premis de categoria per al 1vs1 portable contest. De gran jurat, un convidat especial el Sr. DJ MIURA @djmiurabeats, campió de diverses edicions de la nostra Skratcher; i per amenitzar l’activitat, el GRAN Bboy @artisfsc. Als comandaments de la nau gràfica, el nostre home @marc_galan.
Per participar al Jam, podran venir de forma individual per set (1plat 1mixer 1dj) o igualment de manera individual amb el seu portable.
Per al campionat només es podrà participar amb portable. Envieu missatge privat al Facebook o Instagram per participar, indicant en el missatge l’equip que portaran. Entrada gratuïta per a tots els públics.


https://www.youtube.com/watch?v=detqTnjo2hk

almigthy #skratcher #barcelona #innofader # innofaderpro2 #innofaderpnp #portablism #jam #contest #hiphop #culture #djs #scene #bocanord #carmel #4mypeople

Propers esdeveniments

  • No events.

Tota l'agenda