Almighty Skratcher – trobada de dj’s i beatmakers

26 maig 2018
17:00

Dissabte 26 de maig de 17h a 22h amb entrada lliure

Us presentem la 11a edició de la Almighty Skratcher Barcelona, volem seguir amb la nostra saga de quedades “turntablistes” afegint un plus de creativitat com és el beatmaking, barrejant dues arts complexes i afins en un mateix esdeveniment. La música en directe serà en aquest cas la temàtica especial d’aquesta onzena edició. La fusió entre els dos món creatius donarà lloc a una tarda entretinguda, plena de talent i diversió.

En aquesta ocasió comptem amb l’assistència de productors de la talla de:

Zemo reconegut artista a nivell nacional i internacional que sens dubte ens posarà la pell de gallina amb els seus beats en directe.

ZEACK sobradament conegut per tots nosaltres per les seves proeses i contribucions a la cultura HipHop. Els seus ritmes han creuat els límits de la creació sonora.

GROOVE 2070 beatmaker-productor de R & B i HipHop. Va començar la seva carrera fa 10 anys i actualment resideix a la ciutat de Barcelona.

Per obrir la jam comptarem amb SURMAH, artista malagueny establert a Barcelona que ens deixarà la jam bé calenteta perquè tots puguem gaudir de valent.

Comptarem també amb la presència de IVAN Dejota, respectat turntablista espanyol que vindrà des de Badajoz per a delectar-nos amb el seu repertori de trucs sobre els plats!

Tot un festival que sens dubte no us podeu perdre.

Recordeu que les places són limitades així que cal apuntar-se en l’esdeveniment el més aviat possible per guardar la vostra plaça. Com ja saben l’única norma que té aquest jam és venir amb el teu equip per PARELLES. Això vol dir PLAT I TAULA per a 2 persones o portar el teu PORTABLE de manera individual. Portin els seus equips en perfectes condicions de funcionament tant cables, com mixer o plat, tot en ordre per al correcte desenvolupament de l’activitat, així evitar contratemps innecessaris.

Organitza:  Almigthy Skratcher Barcelona

Propers esdeveniments

  • No events.

Tota l'agenda