Tallers per a joves entre 12 i 18 anys

Les inscripcions seran del 5 al 16 de setembre de 2022.
Les inscripcions i pagaments es faran online a partir del 5 de setembre de 2022 a les 10h del matí.
L’inici dels tallers serà la setmana del 3 d’octubre de 2022. 
POTS FER LA TEVA INSCRIPCIÓ AQUÍ.

HIP HOP 
(Multinivell)
Dimecres de 18,30 a 20h.
8 sessions – Preu: 37,42€
Si vols aprendre aquest moviment artístic que va sorgir als Estats Units a finals dels anys 60 i que està tant de moda entre el jovent aquest és el teu taller.

Jimena Alvarado – professora de hip-hop

ENTRE JOVES (per a joves entre 12 i 20 anys)
Dijous de 17,30 a 19h. (REUNIONS QUINZENAL)
ACTIVITAT GRATUÏTA
“Entre joves” és el nom provisional del grup de joves LGTBIQ+ que es vol crear a Boca Nord per a organitzar activitats pel barri o per exemple, participar de la programació del FOK: Festa de l’Orgull del Karmel.
Vine a compartir dubtes, experiències i vivències amb joves de la teva edat! Entre totxs crearem un espai còmode per parlar sobre els temes que ens interessin (autoestima, sexualitat, diversitat corporal, etc.), i ho farem a través de jocs, activitats, tallers, cinefòrums, xerrades i moltes més coses! 
Escriu un correu a: bocanord_aquitescoltem@bcn.cat o rafa@bocanord.cat  

TEATRE (IMPROVISACIÓ)
Dijous de 17,30 a 19h.
10 sessions – Preu: 41,58€

Vine a entrenar la imaginació, el teatre i sobretot el bon rollo a aquest taller setmanal d’improvisació. Descobreix que no cal ser graciós per a fer gràcia, que tenir morro és més útil que la tècnica teatral, i que totes som capaces de crear mons infinits i habitar-los amb la nostra imaginació. Jocs de taula en versió teatral, cachondeo i mucha risa al taller d’impro per a joves de Boca Nord.

Professor: Ionai Ramírez – @ionai_eldeimpro @improconlimon

AERIS PER A JOVES ENTRE 12 I 18 ANYS (teles, trapezi, aro, hamaca…)
Dimecres de 17,30 a 19h.
9 sessions – Preu: 37,42€
Si tens entre 12 i 18 anys i vols provar un taller on poder practicar les teles, trapezi, aro o hamaca aquest és el teu taller.


Professor: Rubén Menjibar @rubmenbar

CREARTE
Dimarts de 17.30 a 19.30h.
10 sessions – TALLER GRATUÏT
Troba en l’art i els processos artístics una via per comunicar i compartir el que t’emociona. Coneix altres joves i les teves emocions mentre aprenem diverses tècniques amb què gaudir de l’art com el fanzine, el còmic, el manga, la fotografia, el retrat i l’autoretrat, la il·lustració, el modelatge, stop motion i molt més!
Si vols inscriure’t has de fer un correu a: bocanord_aquitescoltem@bcn.cat

ENFRONTA’T: ARTS MARCIALS I EMOCIONS
Dilluns de 17,30 a 19,30h.
11 sessions – TALLER GRATUÏT
Com treus la ràbia? I la frustració? Sabries canalitzar-la en benefici propi? Descobreix els teus propis recursos, pren consciència de les teves emocions i posa’t en forma! A través del boxa i el muay thai podràs aprendre tècniques d’autodefensa, conèixer els teus punts febles i enfortir-te tant físicament com emocionalment. T’atreveixes a enfrontar-te a tu mateix/a? 
Si vols inscriure’t has de fer un correu a: bocanord_aquitescoltem@bcn.cat

Propers esdeveniments

  • No events.

Tota l'agenda