Break Bcn #2 (exposició, concerts, xerrada, dj’s)

8 abril 2017 11:00to9 abril 2017 0:30

Dissabte 8 d’abril
break bcn

BREAK BCN #2
és més que una exposició sobre els orà­gens del Hip Hop a Barcelona.
Com a punt d’origen tenim la BREAK BCN #1 de 2015, que es va fer al festival Say it Load.
Aquà­ tens un enllaç de bcnhiphop.cat de com va anar.

En aquesta ocasió tindrem:
11h-14h Trobada Breakers Old School amb: DJ Alex (Koa Mafia 2). Especial famà­lies.
11h-23h A mode d’instal·lació de và­deo podreu veure tres pel·là­cules clau en la història de la cultura Hip Hop: Breakdance, Beat Street i Electric Bogaloo.

pelis

17-22h Trobada de dj Almighty Skratcher Barcelona
18:00-19:00 Xerrada Hip Hop: Orà­gens i transformació social de l’entorn amb:
Marco Fonktana (presentador i moderador)
Nono Rico (Puppets)
Nok (Break People)
Kapi (Strokes/Mafia 2)
Dreadful (Electro Breakers)
Txiki Trepax (Trepax Graff)

19:00-21:00 Inauguració Exposició BREAK BCN VOL. 2 amb: Breakers Old School

21h Concert (entrada 5€, amb CD de regal d’Hombres Bala) amb els grups:
SUKO
suko

El 2005, directament des dels carrers del Prat Barna arribava Suko amb la seva primera maqueta oficial, titulada Paisajes de acuarela. Després de diversos anys ficat en el hip hop al costat de Dj. Edison i Maikro (i als altres noms de l’underground de la ciutat comtal), aquest mc va començar a veure clar que el seu era alguna cosa més profunda i que ja era el moment de portar-lo a un terreny més seriós. és l’any 2001 i Suko comença a trepitjar els primers escenaris i micros lliures, a més de picar els assajos dels seus temes en els locals del Prat. Ja al 2004 i mitjançant Dj. Edison “edi” coneix al grup Ases, amb el qual col·labora en la seva demo Todo es decisión tuya. Fruit de la gravació d’aquesta col en els estudis Lebuqe, Suko coneix a ZPU i Soma, amb els quals comença a treballar passant a ser el mc de suport del primer en els seus directes. Estem ja al 2005, on es comença a forjar la demo Paisajes de acuarela que veu la llum a finals d’aquest any, i que compta amb les col·laboracions de Soma i Maikro al micro, i amb produccions de Soma, NMM (Nos miran mal Prod.), Niko ES i Bard. Set talls de rap sincer d’una primera maqueta que sorprèn pel seu nivell. Ha col·laborat en el LP de ZPU Hombre de oro, en el tema Palabras de honor, a més d’estar realitzant diverses col·laboracions amb grups de la seva zona i de la resta del paà­s. Cal destacar també el segon premi en el concurs Demos-trando II, de la revista Hiphop Nation, amb la seva primera demo Paisajes de acuarela. Actualment està  preparant un street à lbum que comptarà  amb la col·laboració productors i artistes consagrats en el panorama nacional, aixà­ com futures promeses … un aire fresc al panorama, però conservant tota la esencia del rap de principis dels 90 … a change is gonna come.

HOMBRES BALA
HOMBRES BALA

Homes Bala és el nou projecte de Weleló, Sr Zambrana i Marco Fonktana; tres reconeguts músics de l’escena hip hop de la ciutat de Barcelona. Després de diversos anys interactuant entre ells en les seves respectives carreres en solitari, decideixen unir forces per donar forma a algunes cançons i compartir idees sota un concepte divertit i desenfadat de la música.  L’objectiu és divertir-se i divertir, i és per això que aposten per un so proper al groove i a les sonoritats més negres, amb una especial tirada per la melodia, tant a nivell vocal com instrumental, donant forma a un so cruixent i orgà nic.

Actualment es troben preparant la seva presentació en forma de E.P.

I les sessions de Blanquito Smith & El Tornado (DJ Set)

Propers esdeveniments

  • No events.

Tota l'agenda