Cabaret Literari: “Al Aire Libro”

23 abril 2015
17:30to19:00

Dijous 23 d’abril, a les 17:30h i dins els actes per celebrar la diada de SANT JORDI…

AL AIRE LIBRO banner

Prenent al peu de la lletra el que al seu dia va ser la pedra filosofal de GILLES DE RAI, és a dir, treure a la intempèrie els nostres deliris literaris per veure el que resisteix d’ells i el que no, posem tota la carn a la graella per la diada de Sant Jordi i convidem a qui es doni per al·ludit a participar en el nostre primer esdeveniment a cel obert: el cabaret literari “¡AL AIRE LIBRO!” (aixà­, amb exclamacions).
Un cop més, el cabaret servirà  per donar curs a tot desvari, “devaneo” i despropòsit literari (sempre literari), de manera que esteu tots més que convocats.
Organitzat per Boca Nord, Boca Rà dio 90.1 FM i El Club dels lletraferits, altres éssers que, si bé semblen tenir els peus a terra, la veritat és que viuen en l’aire.

Comptarem amb la grà cia i les lletres de:
* Danilo Facelli
* Mariarrovira Lastra
* Daniel Higiénico (ploma i guitarra)

I amb els acords i les escates de “El PezPsiquiatra”

Ens veiem el dijous 23 d’abril, a les 17.30h a la Rambla del Carmel (tocant al Mirador d’Horta). A prop d’on el carrer Dante Alighieri es creua amb Beatriz, per ventura existeix un lloc més perfecte?
Doncs vinga, espavileu, ¡i vagin preparant els seus textos!
O sigui que si vols participar, siguis escriptor, rapsoda, poeta, o raper, vine i participa. Escriu-nos a musica@bocanord.cat (assumpte: cabaret literari) abans del 17 d’abril.

Propers esdeveniments

  • No events.

Tota l'agenda