Categoria: Activitats.

Càpsules Joves | Posposat

Les Càpsules Joves son tallers, xerrades, debats, conferències d’una sola sessió on es parla de temes d’interès relacionats amb els joves. No et fotrem una xapa sino que serà una sessió amena on podràs parlar amb naturalitat i confiança dels temes que més t’interessen.

OK, BOOMER (per a joves entre 12 i 18 anys)
Dimarts, 26 de gener de 17.30 a 19h. Inscripció aquí POSPOSAT!

Et diuen que estàs massa amb el mòbil? Et distreus amb el contingut d’Instagram o Tik Tok? A casa discutiu per les hores que jugues a videojocs? Tens discussions pel WhatsApp? Aquestes i altres preguntes tractarem de respondre-les el pròxim 26 de gener a Boca Nord, assisteix a la xerrada sobre pantalles que farem des de Fundació ADSIS. No t’empanis amb el mòbil que t’esperem!

8M: Fes la teva pròpia compresa de tela i connecta amb el teu cicle menstrual!
Dimarts, 16 de febrer de 18h a 20h. Inscripció aquí

Estàs farte de gastar diners en compreses i generar residus no reciclables? Vols estar més connectade al teu cicle menstrual i conèixer alternatives a les compreses i els tampax? Vine a fer aquest taller i a fer la teva pròpia compresa de tela mentre comparteixes i profunditzes en coneixements de la menstruació.

VIRTUAL-MENT (per a joves entre 12 i 18 anys)
Dilluns, 22 de febrer de 18 a 19.30h. Inscripció aquí

Des de Let’s Chat! Us convidem a assistir a aquesta xerrada en la que volem debatre i compartir opinions sobre l’ús del mòbil, les xarxes socials, i la manera en la que escollim relacionar-nos a través de les eines virtuals.

8M: Trencant imaginaris: aproximacions antiracistes a la construcció del gènere . Dimarts, 23 de febrer de 18h a 20h. Inscripció aquí

El taller té com a objectiu reflexionar de manera crítica sobre els estereotips que existeixen sobre determinats col·lectius en la nostra ciutat, en especial les comunitats migrants i racialitzades. A través de dinàmiques participatives proposem reflexionar de manera col·lectiva com la interrelació entre el patriarcat, el racisme i el classisme, contribueix a generar discriminacions i exclusions. Per aconseguir aquests objectius proposem generar un ambient d’anàlisis i reflexió entre les i els participants a través de dinàmiques vivencials i explicació de conceptes bàsics.

8M: Iniciació autodefensa feminista (per a joves entre 12 i 18 anys). Dimarts, 13 d’abril de 18h a 20h. Inscripció aquí

A través de dinàmiques vivencials i pràctiques treballarem estratègies per l’autodefensa emocional i física a més de generar autoestima i benestar en un espai segur. Aquest és un taller no mixt per a persones socialitzades com a noies. 

8M: Grup de masculinitats Dimarts, 20 d’abril de 18h a 20h. Inscripció aquí

A través de dinàmiques vivencials, emocionals i corporals reflexionarem entorn la masculinitat, els seus mites i la possibilitat de construir alternatives en un espai de seguretat i confiança. Aquest és un taller no mixt per a persones socialitzades com a homes.

Propers esdeveniments

  • No events.

Tota l'agenda