Cercle de Percussió – febrer

9 febrer 2019
12:00

Dissabte 9 de febrer a les 12 del migdia amb entrada lliure

CERCLE DE PERCUSSIÓ


Un Cercle de Percussió és un grup de gent disposada en rotllana amb instruments de percussió. És un grup que funciona seguint l’instint propi i les directrius del conductor, situat al mig del cercle, que és qui dóna forma i dirigeix la música que es genera in situ.

Un Cercle de Percussió és una experiència sensorial que posa a tothom en un mateix estadi dins una mateixa rotllana, sense fer diferències ni d’edat, sexe, estament social, procedència cultural o religiosa, ni tampoc de “nivell musical”, per posar en comú la creativitat i l’esperit de cadascú i generar una orquestra de percussió única, present i exclusiva. Per participar no calen coneixements musicals previs.

El Cercle d’aquest mes de febrer serà solidari amb el Magic Line un projecte solidari en forma de Caminada en benefici de Sant Joan de Déu. La entrada al cercle serà gratuïta però qui vulgui podrà aportar el que desitgi.

Organitza: El Cinquè So
El Cinqué So és una Associació sense ànim de lucre que vol expressar amb subtilesa un programa musical que té com a objectiu la música estimulant i terapèutica.

 

Propers esdeveniments

  • No events.

Tota l'agenda