Che Sudaka: Xerrada, Cercle de Percussió i Concert

12 gener 2019
18:00to23:00

Dissabte 12 de gener

El grup de música CHE SUDAKA ve a Boca Nord, per obrir el Winter Tour 2019, una gira Europea que els portarà per Alemanya, Suïssa i Espanya. Tenim l’honor d’estrenar el seu directe al nostre escenari. Per aprofitar la presència d’aquesta banda tant important de l’escena hem preparat una sèrie d’actes paral·lels.

18H  Xerrada-Col·loqui amb Che Sudaka – Entrada Lliure

Els 4 membres del grup,  ens explicaran els seus orígens i com ha sigut l’aventura de deixar els seu països d’orígens (Argentina i Colòmbia) i venir a Europa i aconseguir viure de la música.
De la seva web: “El grupo colombiano-argentino Che Sudaka fue fundado en 2002 en la ciudad portuaria mediterránea de Barcelona y desde entonces ha estado de gira por el mundo entero sin interrupción. Su sonido es auténtico y reconocible, una mezcla de folklore latinoamericano, ritmos jamaicanos, actitud punk y los juguetes electrónicos de un sound system. Cuatro hermanos que logran detener el tiempo con un acordeón, guitarras acústicas y eléctricas, samplers y una caja de ritmos y, por supuesto, su inagotable energía positiva.”

19:30H-21H Cercle de Percussió, a càrrec de El Cinquè So  – Entrada Lliure

El Cinqué So és una Associació sense ànim de lucre que vol
expressar amb subtilesa un programa musical que té com a objectiu la música estimulant i terapèutica.

Un Cercle de Percussió és un grup de gent disposada en rotllana amb instruments de percussió. És un grup que funciona seguint l’instint propi i les directrius del conductor, situat al mig del cercle, que és qui dóna forma i dirigeix la música que es genera in situ.

Un Cercle de Percussió és una experiència sensorial que posa a tothom en un mateix estadi dins una mateixa rotllana, sense fer diferències ni d’edat, sexe, estament social, procedència cultural o religiosa, ni tampoc de “nivell musical”, per posar en comú la creativitat i l’esperit de cadascú i generar una orquestra de percussió única, present i exclusiva. Per participar no calen coneixements musicals previs.

20:30H Obertura de Portes
21H Concert CHE SUDAKA – Entrada 6€ (anticipades al Bar Mariachi c/ còdols 14)
23H Final de l’acte

Propers esdeveniments

  • No events.

Tota l'agenda