Cancel·lat – Meditatio + Jam de música / circ / projeccions – BVS

21 març 2020
20:00
20:00

Dissabte 21 de març a les 20h amb entrada lliure

Presentem l’espectacle MEDITATIO de la Companyia Allò, resident a l’Espai Jove Boca Nord. Dins els actes del Festival de creació Barcelona Visualsound.

Sophie Núñez (trapezi giratori) i Jaume Estalella (música) ens presenten un viatge entre la meditació, el trànsit (trance), la màgia i el moviment.

Meditatio és una invitació a la trobada, a contemplar el subtil canvi en la nostra constant transformació harmònica. Un no-show de durada indeterminada, en constant evolució, en el qual ens submergim en les profunditats de la nostra pràctica en la seva faceta de meditació i tràngol. El públic es col·loca assegut, estirat o en la postura de la seva elecció formant un cercle al voltant de l’espai escènic on es trobarà amb el músic i trapezi, immers en un teixit de equilibris i esforços, subtileses i devastacions.
Els seus cossos són la pantalla on es projecten espais inusuals. Les seves accions es dirigeixen cap a un clímax: tràngol, èxtasi, invocació.

Les projeccions sobre el cos, en la forma de les peces rituals, contenen alguna cosa fascinant que ens situa en un ésser diferent a la quotidiana. Investiguem amb la projecció d’imatges texturals (mandales, xarxes, textos manuscrits, camps) pel sorprenent joc que té lloc entre ells i el moviment del trapezi. Ens conviden al pensament lateral, a altres maneres de concebre l’espai.

A les 21h, JAM de MÚSICA i CIRC
En la segona part de la vetllada, obrirem l’escenari a qui vulgui experimentar, jugar, proposar amb els tres elements: música, aeris i projeccions. Si vols participar-hi contacta abans del 14 de març a musica@bocanord.cat

Propers esdeveniments

  • No events.

Tota l'agenda