Categoria: Activitats.

Clàssica a Horta-Guinardó – Convocatòria Oberta

Com cada tardor, la música clàssica tornarà al Districte d’Horta-Guinardó amb una vintena de concerts i activitats que es programaran als diferents equipaments municipals del districte amb la voluntat d’apropar la música clàssica a la població d’una manera didàctica, vivencial i totalment gratuïta. El concert inaugural serà el 2 d’octubre als Jardins del Dr. Pla i Armengol, un espai inaugurat recentment (desembre de 2019) i serà el tret de sortida d’aquest cicle que enguany arriba a la XXII edició.

Aquest any el cicle contempla tres convocatòries:
– una per artistes professionals que poden actuar com a solistes o en formacions de música de cambra
– una altra per a concerts per a públic familiar
– i una tercera per a joves músics que estan finalitzant els seus estudis musicals i que actuaran com a teloners dels grups professionals.

La convocatòria per a participar estarà oberta fins al 30 de maig. Es poden consultar les bases de la convocatòria al web del cicle.
La temàtica d’enguany és Música i llenguatge audiovisual per reflexionar sobre el vincle entre imatge i so i com el setè art, el cinema o les plataformes digitals han servit per a popularitzar algunes obres clàssiques al gran públic.

Resum de les activitats de 2020:

Tw @classicahg
Ig https://www.instagram.com/classicahg/
Fb https://www.facebook.com/classicahortaguinardo
Sp https://open.spotify.com/playlist/4OJct3T8STSNnSPOXK7GOc

Propers esdeveniments

  • No events.

Tota l'agenda