Categoria: Activitats.

Climate Sessions: Ominira, Birch, Pasdezebra

Divendres 9 de juliol 20h – Entrada 6€
Pagament en metàl·lic, import exacte el dia del concert
Obrim portes a les 19:45h
Us obligatori de mascareta
Concert amb cadires
No es pot menjar ni beure dins l’equipament

Climate Sessions és un projecte dedicat a la producció i distribució d’art sobre l’emergència climàtica. Impulsat per Virginia Soler (Birch) i Martí Solé (Pasdezebra), són joves activistes i cantautors ecologistes extremadament preocupats per l’emergència climàtica, Climate Sessions grava sessions en directe amb artistes compromesos amb la crisi ecològica i les comparteix a xarxes.

Logo Climate Sessions


Des del moment que entenen que la crisi ecològica no va de “salvar la natura” o “ajudar el planeta”, sinó que va d’assegurar la supervivència de l’espècie humana, s’aboquen a la creació de “música climàtica” per a transmetre el missatge, i creen la plataforma Climate Sessions a xarxes a on comencen a produir i reunir música, poesia, dansa i altres obres culturals que parlen de l’emergència.
Aquest festival és una mostra dels projectes de tres dels artistes que han participat a Climate Sessions des de la seva inauguració al febrer de 2021: Ominira, Birch i Pasdezebra.


Ominira

Ominira, que significa llibertat en yoruba, neix d’una pulsió selvàtica per portar missatges naturalistes a la pista de ball. El seu so es basa en barrejar bases rítmiques i contundents, d’estils electrònics com el dub o el trip-hop, amb atmosferes que provenen de la música africana i el rock alternatiu.
Instagram
Youtube


Birch

Birch explora la música folk i celta, amb cançons originals i lletres que, profundes com arrels, ens reconnecten amb allò que estem perdent.
Instagram

Pasdezebra

Pasdezebra versiona clàssics, des del funk al rock i al jazz, convertint-ne les lletres en manifests per l’emergència
Instagram


*Reserva prèvia aquí

Propers esdeveniments

  • No events.

Tota l'agenda