Categoria: Activitats.

CONCERT: Ariox + Socunbohemio

Divendres 19 de febrer a les 19h amb entrades exhaurides.

BCN TALENT JOVE és un projecte de Music Mentoring Bcn: Projecte de mentoria i assessorament per a grups musicals en vies de professionalització, en totes les parts dels projectes: artística, gestió…
Al nostre escenari tindrem dues actuacions de propostes musicals joves de la ciutat de Barcelona, en aquesta ocasió tindrem dues propostes de cançó d’autor amb banda.

SOCUNBOHEMIO – cantautor amb banda

Socunbhoemio és un projecte musical auto produït i autogestionat, creat l’any 2018. Inicialment estava conformat únicament pel cantant del grup i va consistir en la gravació i distribució de cançons pròpies a les xarxes. Poc a poc el projecte va anar creixent i nous components s’hi van anar afegint, actualment el conformen 5 músics. Les seves cançons poden ser descrites com una mescla d’indie suau i música d’autor.

https://linktr.ee/socunbohemio

ARIOX – cantautora amb banda

Ariox neix a Cardedeu el 2020 enmig d’una pandèmia mundial. La solitud del confinament, va fer que Ariox prengués forma a la seva habitació, tot investigant i jugant amb programes de producció musical al seu ordinador, de forma casual i sincera i sense cap mena de pretensió.

*Normativa Covid
– Obrim portes 15 minuts abans de l’inici de l’espectacle. Les entrades que no siguin retirades 5 minuts abans del concert, seran alliberades per a una possible llista de reserva.
– Concert per a 30 persones amb cadires.
– Ús obligatori de mascareta.
– No es pot consumir ni menjar ni begudes.

Propers esdeveniments

  • No events.

Tota l'agenda