Categoria: Agenda, Música.

Concert: Elsa Bhà¶r

17 setembre 2016
22:00to23:59

Dissabte 17 de setembre a les 22h amb una entrada de 5€

Concert del grup granadà­ Elsa Bhà¶r
elsa bhà¶r 2016

Elsa Bhà¶r és un projecte de música que neix als carrers de Granada, punt de trobada i espai d’intercanvi creatiu entre artistes de diferents estils i procedència. A finals de tardor de 2011 va tenir lloc l’origen de la banda, participant al festival “L’Art ve a tu” a l’Alpujarra Granadina.
A data de 2016 Elsa Bhà¶r és ja un projecte consolidat que ha presentat el seu potent i carismà tic directe en desenes d’escenaris de diferents parts del paà­s. Sense oblidar les nostres arrels de carrer, hem actuat en sales granadines com Sala El Tren, BoogaClub, Planta Baixa, o la barcelonina sala BocaNord; a més de trepitjar taules en nombrosos festivals com Espileta Sound (Cadiz), Festival d’Art de Carrer “Valentiarte” (Cà ceres) Reggaera Festival (Granada), Sarmiento Folk Rock (Valladolid), el Festival d’Art i Dansa, FEX (Granada), Festival Cultural “catarsi” (Huésca), Festival Festa Jove (Güejar Sierra), Fira i festes de Bilbao etc.

ESTIL: Rumba, Funk i Latin – Escolta la seva música aquà­.

Ens és difà­cil classificar-nos dins d’un estil concret. Són moltes les persones de diversos estils musicals que han deixat empremta en les cançons que conformen aquest projecte. Ens agrada dir que fem música amable i mestissa, que busca crear un vincle comú entre totes les persones.

MEMBRES INTEGRANTS:

-Miguel Ramón Motos (Guitarra espanyola i veu)
-Sergio Pes (Veu i interpretació)
-Borja Capellà  (Ukelele, Flauta travessera irlandesa i cors)
-Àngel Galera (Guitarra i espanyola, cors)
-Gabo Kulisevsky (Saxo, flauta travessera i cors)
-Javier Barragà¡n (Calaix flamenc i percussions)
-David Bayer (Congues i bongos)
-Pablo Martà­nez (Calaix flamenc)
-Juan Da Costa (Paila, esquellots i claus)
-Indi Jones (Baix)

 

Propers esdeveniments

  • No events.

Tota l'agenda