Categoria: Activitats.

Concert Online > María Sarmiento + Alba Careta i Jofre Fité – Concert Feminista

6 novembre 2020
18:45to20:30

Divendres 6 de novembre a les 19h
Concert retransmès pel nostre canal youtube


El Concert Feminista és un acte co-organitzat amb la cooperativa Trama i pretén posar sobre l’escenari propostes musicals amb caire reivindicatiu i on la dona és protagonista. Tindrem un doble concert de dos duets: María Sarmiento i Alba Careta amb Jofre Fité.


19h Concert María Sarmiento
20h Concert Alba Careta i Jofre Fité
21h tancament

MARÍA SARMIENTO


María Sarmiento és el duet format per Laura Valls i Ale Castellano. Entre les dues fan sonar guitarra, veus, ukelele, violí, melòdica i carilló (de moment) amb lletres que barregen emoció, humor i reivindicació a parts iguals. Respira influències de l’escena d’autor nacional i llatinoamericana, i de gèneres tan variats com el folk, el pop-rock, o el tango.

ALBA CARETA I JOFRE FITÉ


Alba Careta i Jofre Fité

Repesquem una jove artistassa (cantant trompeta i compositora), que ja coneixem al nostre escenari amb les fantàstiques Balkan Paradise Orchestra, amb un dels concerts posposats pel confinament de primavera del cicle Jazz a la Boca.

Després de guanyar el premi Enderrock com a millor disc de jazz del 2018 amb Orígens i havent estudiat a Holanda durant 4 anys, Alba Careta torna a Catalunya i es retroba amb Jofre Fité per preparar un concert distés, mesclant estàndards de jazz, música catalana i temes originals.

L’Alba i en Jofre es van conèixer l’any 2009 tocant a l’escena jazzística manresana i van créixer junts musicalment descobrint i explorant aquest estil musical. Després de més de 10 anys, emprenen un nou projecte a duet per presentar un repertori molt especial deixant palesa l’evolució dels dos músics i interpretant a través de la complicitat de l’amistat.

Propers esdeveniments

  • No events.

Tota l'agenda