Categoria: Activitats.

María Sarmiento + Alba Careta i Jofre Fité – Concert Feminista

Divendres 6 de novembre a les 20:30h amb entrada lliure amb reserva prèvia per formulari.
El Concert Feminista és un acte co-organitzat amb la cooperativa Trama i pretén posar sobre l’escenari propostes musicals amb caire reivindicatiu i on la dona és protagonista. Tindrem un doble concert de dos duets: María Sarmiento i Alba Careta amb Jofre Fité.

20:30h obertura portes
20:45h Concert María Sarmiento
22h Concert Alba Careta i Jofre Fité
23h tancament

MARÍA SARMIENTO


María Sarmiento és el duet format per Laura Valls i Ale Castellà. Entre les dues fan sonar guitarra, veus, ukelele, violí, melòdica i carilló (de moment) amb lletres que barregen emoció, humor i reivindicació a parts iguals. Respira influències de l’escena d’autor nacional i llatinoamericana, i de gèneres tan variats com el folk, el pop-rock, o el tango.

ALBA CARETA I JOFRE FITÉ


Alba Careta i Jofre Fité

Repesquem una jove artistassa (cantant trompeta i compositora), que ja coneixem al nostre escenari amb les fantàstiques Balkan Paradise Orchestra, amb un dels concerts posposats pel confinament de primavera del cicle Jazz a la Boca.

Després de guanyar el premi Enderrock com a millor disc de jazz del 2018 amb Orígens i havent estudiat a Holanda durant 4 anys, Alba Careta torna a Catalunya i es retroba amb Jofre Fité per preparar un concert distés, mesclant estàndards de jazz, música catalana i temes originals.

L’Alba i en Jofre es van conèixer l’any 2009 tocant a l’escena jazzística manresana i van créixer junts musicalment descobrint i explorant aquest estil musical. Després de més de 10 anys, emprenen un nou projecte a duet per presentar un repertori molt especial deixant palesa l’evolució dels dos músics i interpretant a través de la complicitat de l’amistat.