Categoria: Activitats.

Concert: Las Amigas de Yoli

Divendres 26 de novembre 2021, a les 20h.
Entrada 6€ (100% per les artistes).

Las Amigas de Yoli, neix el març 2016 de la unió de Muna Maklouf, Ana G. Aupi i Mònica Guiteras, després de coincidir al PIC de Can Masdeu «Tejiendo Resistencias en América Latina». Des de llavors no han parat de crear i tocar juntes, posant al centre la paraula i la música com a eines de resistència. La seva proposta balla entre la cançó d’autorx, la poesia i el rap feminista, bevent de la música d’arrel llatinoamericana així com de la cançó protesta.

La posada en escena acústica i crua, només amb guitarra i veu(s) encarna l’abraçada col·lectiva de les lluites i dona espai a missatges i veus silenciades, per a treure’ls enfora i visibilitzar-los. Han fet cançons homenatjant l’activista assassinada Berta Cáceres i han participat en accions feministes.

Després de 5 anys composant centrades en els concerts i en la seva proposta en directe, realitzant més de 60 concerts a espais de resistència de la ciutat de Barcelona, han enregistrat el seu primer disc d’estudi, «Desbordando Caudales», que ha vist la llum a l’estiu de 2021.

Pots seguir-les a Youtube, Instagram i SpotifyPropers esdeveniments

  • No events.

Tota l'agenda