Categoria: Agenda, art, Circ, dansa, Música, teatre.

Residència Escena Nord

26 juny 2019
22:00

ESCENA NORD

RESIDÈNCIA DE CREACIÓ

L’Espai Jove Boca Nord amb la col·laboració de la Casa d’Oficis de l’Espectacle en Viu, (programa del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya* en el marc del Projecte treball als barris), engega la novena Residència de Creació ESCENA NORD.

L’objectiu principal d’aquesta convocatòria és afavorir la creació jove, donant suport a grups i companyies emergents de la ciutat. És per això que convoquem aquesta residència en la que busquem un projecte creatiu d’arts escèniques.

La residència es dirigeix a artistes amb projectes originals i inèdits, tot i acceptar adaptacions d’obres i/o guions. Es valorarà especialment la innovació i solidesa del projecte. Les obres poden ser muntatges de textos clàssics o contemporanis, de nova dramatúrgia (originals o adaptacions), de circ, multidisciplinaris, musicals, o d’altres disciplines escèniques o de creació col·lectiva, i han de trobar-se en disposició de ser muntats i representats públicament.

Un aspecte que defineix el jovent del nostre temps és el desig de la recerca d’altres maneres d’interpretar la cultura, i com a mostra, veiem contínuament al carrer nous tipus de muntatge i obres artístiques.
Precisament, si alguna cosa es pot destacar de l’Espai Jove Boca Nord és la varietat de disciplines artístiques que procurem incloure a la nostra oferta habitual: música,
teatre, dansa, circ, performance, accions, poesia, clown, etc… Ens agrada apropar-nos a qualsevol activitat o escenificació cultural que proposin els joves, i en aquest sentit, donem sortida al màxim possible d’activitats d’aquesta mena.

*Finançat pel Ministerio de Empleo y Seguridad Social.

DESTINATARIS

El projecte s’adreça a joves creadors i col·lectius professionals o en vies d’inserir-se en la professionalització. La mitjana d’edat de tots els membres de la companyia, no podrà superar els 35 anys.

LLOC I TERMINIS DE PRESENTACIÓ
El període per presentar projectes a la residència ESCENA NORD serà entre el 15 de març de 2018 i restarà obert fins el 26 de maig a les 15h.

La forma de presentació serà:

Presencialment a l’oficina de l’Espai Jove Boca Nord, Agudells, 37-45 08032 Barcelona. De dilluns a divendres entre les 08:00h – 15:00h.
Per correu electrònic a l’adreça produccio@bocanord.cat

Per correu postal, dirigit a l’Espai Jove Boca Nord – Residència Escena Nord 2018 (C/ Agudells, 37-45 08032 Barcelona)

El projecte finalista es farà públic el 26 de juny de 2019 a www.bocanord.cat
El premi pot quedar desert.

Organitzat per:

Espai Jove Boca Nord

Amb la col·laboració de:

Amb el suport de:

Aquest és un projecte subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el marc del Projecte “Treball als Barris”

Propers esdeveniments

  • No events.

Tota l'agenda