Categoria: Activitats.

Escena Nord: Cos(i)ficades “Cia Las Chicas del Barro”

Divendres 27 i dissabte 28 de maig a les 20 h.
Pots fer la teva reserva prèvia a: produccio@bocanord.cat (Places limitades)

Cos(i)ficades és un espai per a reflexionar sobre els cossos que habitem. Cossos que ens venen donats, que no hem escollit i amb els que estem compromeses a viure tota una vida.
Un espectacle que agafa 300 kg de fang i els transforma a través del circ, la dansa, el teatre, i la música en viu.

Instagram: @las.chicas.del.barro

L’ Espai Jove Boca Nord amb la col·laboració de la Casa d’Oficis de l’Espectacle i les Indústries Creatives de Barcelona Activa arribem a l’onzena residència de creació ESCENA NORD 2022 .

L’objectiu principal d’aquesta convocatòria és afavorir la creació jove, donant suport a grups i companyies emergents de la ciutat. És per això que convoquem aquesta residència en la qual busquem un projecte creatiu d’arts escèniques.

ESCENA NORD
Consisteix en una beca de residència destinada a companyies joves d’arts escèniques que vulguin desenvolupar un espectacle professional i un projecte d’emprenedoria escènica.

La beca Escena Nord ofereix 2 mesos de residència amb tots els mitjans tècnics necessaris per a desenvolupar l’espectacle; dos dies d’estrena i promoció a Boca Nord, i un espectacle en gira en un teatre o equipament professional.

Un cop estrenat l’espectacle , la companyia guanyadora de la beca comptarà amb tot un seguit d’instruments professionals i ajuda en la promoció del seu projecte: disseny de llums de l’espectacle , elements escènics, llibre de producció i regidoria, audiovisuals i vídeo promocional, contactes de promotors i material promocional).

Propers esdeveniments

  • No events.

Tota l'agenda