El Cabaret – Teatre Pacotilla

Dimecres 23 d’octubre 19h amb entrada lliure

La Cia Teatre de Pacotilla ens presenta un espectacle on els seus personatges a través del teatre, la dansa i la creació audiovisual mostren les seves pròpies vivències personals.

“Si hi ha un teatre de Guerrilla, per què no un Teatre de Pacotilla?” Així es presenta aquesta companyia que neix de dos grups diferents. D’una banda, el Club Social Pol positiu (2007) i de l’altra, SRD Joves (2010). Tot i que els dos grups estan vinculats a la Fundació Els 3 Turons (F3T) no és fins l’any 2016 que uneixen esforços per crear un projecte en comú “Kit de Construcció”, amb el propòsit de presentar-se en la passada edició L’Altre Festival 2017. Tota una iniciativa que acaba transformant-se en un sol grup per continuar creant nous espectacles junts sota el nom Cia. Teatre de Pacotilla.

Si per alguna cosa destaca aquesta companyia és per la creació de peces que beuen de diferents arts escèniques com són el teatre, la dansa, el teatre d’objectes i la creació audiovisual. Una àmplia varietat artística que partint de les pròpies vivències dels actors, es creen els personatges. Sumant experiències, somnis, remordiments i il·lusions els individus es transformen en noves identitats que parlen d’ells i per a ells. Tal com ens explica el seu nou espectacle “Cabaret”.

Al juny de2019 van tenir un èxit rotund a L’Altre Festival