Us informem que per tasques de millora en les infraestructures tecnològiques de l'Ajuntament de Barcelona, aquest cap de setmana la Seu Electrònica, Guia BCN, l'Oficina Virtual de Tràmits, el Servei d'Atenció en Línia al Ciutadà i l'Agenda 500 estaran fora de servei. També es poden veure afectats altres serveis d'aquest web.

L'horari previst d'aquesta actuació és des de dissabte, a les 15.00 hores, fins dilluns, a les 00.00 hores.

Disculpeu les molèsties que us puguem ocasionar.

Categoria: joves.

ESCENA NORD 2022

CONVOCATÒRIA RESIDÈNCIA DE CREACIÓ ESCENA NORD 2022

L’Espai Jove Boca Nord amb la col·laboració de la Casa d’Oficis de l’Espectacle i les Indústries Creatives, programa del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya* en el marc del Projecte Treball als barris, engega la dotzena Residència de Creació ESCENA NORD.

L’objectiu principal d’aquesta convocatòria és afavorir la  creació jove,  donant suport a grups i companyies emergents de la ciutat. És per això que convoquem aquesta residència en la que busquem un projecte creatiu d’arts escèniques.

La residència es dirigeix a artistes amb projectes originals i inèdits, tot i acceptar  adaptacions d’obres i/o guions. Es valorarà especialment la innovació i solidesa del projecte. Les obres poden ser muntatges de textos clàssics o contemporanis, de nova dramatúrgia, de circ, multidisciplinaris, musicals, o d’altres disciplines escèniques  o de creació col·lectiva, i han de trobar-se en disposició de ser muntats i representats públicament.

RESIDÈNCIA DE CREACIÓ

Precisament, si alguna cosa es pot destacar de l’Espai Jove Boca Nord és la varietat de disciplines artístiques que procurem incloure a la nostra oferta habitual: música, teatre, dansa, circ, “performance”, accions, poesia, trapezi, clown, etc… Ens agrada apropar-nos a qualsevol activitat o escenificació cultural que proposin els/x/les joves, i en aquest sentit, donem sortida al màxim possible d’activitats d’aquesta mena.

Aquesta convocatòria ofereix 2 mesos de residència amb tots els mitjans tècnics necessaris per a desenvolupar l’espectacle de la companyia resident. Dos dies d’estrena i promoció al Boca Nord, i una adaptació de l’espectacle en gira en un teatre o equipament professional. Els artistes i creadors  tindran un acompanyament i ajuda en la producció i promoció de l’espectacle estrenat.

* Finançat pel Ministerio de Trabajo y Economía Social.

DESTINATARIS/X/ES

El projecte s’adreça a persones joves creadores i col·lectius professionals o en vies d’inserir-se en la professionalització. La mitjana d’edat de tots els/x/les membres de la companyia, no podrà superar els 35 anys.

LLOC I TERMINIS DE PRESENTACIÓ

El període per presentar projectes a la residència ESCENA NORD serà fins el 13 de Febrer de 2022.

La forma de presentació serà:

Per correu electrònic  a l’adreça: produccio@bocanord.cat

BASES I FORMULARI D’INSCRIPCIÓ:

Propers esdeveniments

  • No events.

Tota l'agenda