Move in Vein presenta O’varias – CC Zona Nord

4 desembre 2020
19:00

La companyia seleccionada per l’Escena Nord 2020 ha sigut Move in Vein amb l’espectacle de dansa O’varias.

Divendres 4 de desembre 19h.
Centre Cívic Zona Nord
Carrer de Vallcivera, 14, (Torre Baró)

Estigueu atents i atentes a les seves xarxes socials! @moveinvein

Facebook Instagram

Move in Vein, fotografia d’Ilium Fotografia.

L’experiència de ser dones ens travessa en tot allò que fem.
El confinament ha posat de manifest, un cop més, la necessitat de vincular-nos de compartir i crear plegades. O’varias és una peça que explora la nostra realitat com a dones en un sistema heteropatriarcal i capitalista que ens oprimeix de forma subtil però inevitable.

Aquesta peça és una lluita per desconstruir la nostra pròpia educació, per qüestionar allò que som i mostrar la nostra vulnerabilitat; narrar la nostra història.

O’varias esdevé un cop sobre la taula, una aposta per la reflexió crítica i l’educació com a única sortida a una societat que ens vol productives, submises i alienades.

Facebook
Instagram

CONVOCATÒRIA RESIDÈNCIA DE CREACIÓ ESCENA NORD 2020

L’Espai Jove Boca Nord amb la col·laboració de la Casa d’Oficis de l’Espectacle en viu, (programa del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya* en el marc del Projecte treball als barris), engega la desena Residència de Creació ESCENA NORD.

L’objectiu principal d’aquesta convocatòria és afavorir la  creació jove,  donant suport a grups i companyies emergents de la ciutat. És per això que convoquem aquesta residència en la que busquem un projecte creatiu d’arts escèniques.   

La residència es dirigeix a artistes amb projectes originals i inèdits, tot i acceptar  adaptacions d’obres i/o guions. Es valorarà especialment la innovació i solidesa del projecte. Les obres poden ser muntatges de textos clàssics o contemporanis, de nova dramatúrgia (originals o adaptacions), de circ, multidisciplinaris, musicals, o d’altres disciplines escèniques  o de creació col·lectiva, i han de trobar-se en disposició de ser muntats i representats públicament.

Un aspecte que defineix el jovent del nostre temps és el desig de la recerca d’altres maneres d’interpretar la cultura, i com a mostra, veiem contínuament al carrer nous tipus de muntatge i obres artístiques.

RESIDÈNCIA DE CREACIÓ
Precisament, si alguna cosa es pot destacar de l’Espai Jove Boca Nord és la varietat de disciplines artístiques que procurem incloure a la nostra oferta habitual: música, teatre, dansa, circ, “performance”, accions, poesia, trapezi, clown, etc… Ens agrada apropar-nos a qualsevol activitat o escenificació cultural que proposin els joves, i en aquest sentit, donem sortida al màxim possible d’activitats d’aquesta mena. 

* Finançat pel Ministerio de Trabajo y Economía Social.

DESTINATARIS
El projecte s’adreça a joves creadors i col·lectius professionals o en vies d’inserir-se en la professionalització. La mitjana d’edat de tots els membres de la companyia, no podrà superar els 35 anys.

LLOC I TERMINIS DE PRESENTACIÓ
El període per presentar projectes a la residència ESCENA NORD serà fins el 15 de juliol de 2020.

ESPAI JOVE BOCA NORD
Agudells, 37-45 08032 – Barcelona
A/e:  produccio@bocanord.cat
Tel. 934299369 www.bocanord.cat

Organitzat per:

Espai Jove Boca Nord

Amb la col·laboració de: 

Projecte Treball als barris, cofinançat per 

Escena Nord 2019 – Fils Enredats presenta Trenta Vuit.

Escena Nord 2018 – Ual·la presenta Indigesta Fama

Escena Nord 2017 – La Boia Teatre presenta El Viatge més bonic del món

Escena Nord 2016 – Tixe’s Company presenta #Sexo #Amor y otros Whatsapp

Escena Nord 2015 – El somriure Bàrbar presenta Gegants

Escena Nord 2014 – La Jove de la Galeria presenta Jo:6


Escena Nord 2013 –

Escena Nord 2012 – Game Over una comèdia musical romàntica

Escena Nord 2011 – Las Carmelas presenta Texere

Propers esdeveniments

  • No events.

Tota l'agenda