Residència Escena Nord: Convocatòria Oberta

Inscripcions del 2 de març al 17 de maig
Cartel Escena Nord 2015_V2_Final

CONCURS DE CREACIà“ ESCENA NORD

Convocatòria Escena Nord 2015
Bases Escena Nord 2015
Inscripció EscenaNord 2015


calendari3

L’ Espai Jove Boca Nord amb la col·laboració de la Casa d’Oficis de l’Espectacle gestionada per Barcelona Activa en el marc del projecte “Treballs als Barris” i subvencionada pel Servei d’Ocupació de Catalunya, i cofinançat per la Generalitat de Catalunya, Ministerio de Empleo y Seguridad Social i pel Fons Social Europeu, engega el cinquè concurs de creació escènica ESCENA NORD 2015.

L’objectiu principal d’aquesta convocatòria és afavorir la creació jove, donant suport a grups i companyies emergents de la ciutat. és per això que convoquem aquest concurs en el que busquem un projecte creatiu d’arts escèniques.

El concurs es dirigeix a artistes amb projectes originals i inèdits, tot i acceptar adaptacions d’obres i/o guions. Es valorarà  especialment la innovació i solidesa del projecte. Les obres poden ser muntatges de textos clà ssics o contemporanis, de nova dramatúrgia (originals o adaptacions), de circ, multidisciplinaris, musicals, o d’altres disciplines escèniques o de creació col·lectiva, i han de trobar-se en disposició de ser muntats i representats públicament.

Un aspecte que defineix el jovent del nostre temps és el desig de la recerca d’altres maneres d’interpretar la cultura, i com a mostra, veiem contà­nuament al carrer nous tipus de muntatges i obres artà­stiques.

Precisament, si alguna cosa es pot destacar de l’Espai Jove Boca Nord és la varietat de disciplines artà­stiques que procurem incloure a la nostra oferta habitual: música, teatre, dansa, circ, performance, accions, poesia, trapezi, clown, etc.,. Ens agrada apropar-nos a qualsevol activitat o escenificació cultural que proposin els joves, i en aquest sentit, donem sortida al mà xim possible d’activitats d’aquesta mena.

DESTINATARIS

El projecte s’adreça a joves creadors i col·lectius professionals o en vies d’inserir-se en la professionalització. La mitjana d’edat de tots els membres de la companyia , no podrà  superar els 35 anys.

LLOC I TERMINIS DE PRESENTACIà“

El perà­ode per a presentar projectes al concurs ESCENA NORD serà  entre el 2 de març de 2015 i restarà  obert fins el 10 de maig de 2015.

La forma de presentació serà :

  • Per correu postal, dirigit a l’Espai Jove Boca Nord – Concurs Escena Nord 2015 (C/ Agudells, 37-45 08032 Barcelona)
  • Presencialment a l’oficina de l’Espai Jove Boca Nord, Agudells, 37-45

08032 Barcelona. De dilluns a divendres entre les 08:00h – 15:00h.

  • Per correu electrònic a l’adreça produccio@bocanord.cat

 

Les bases es publicaran a la web de Boca Nord i del concurs ajuntament.barcelona.cat/bocanord

Els projectes es poden presentar en format paper i/o digital

El veredicte del jurat es farà  públic el 15 de juny de 2015 i es farà  públic a través de ajuntament.barcelona.cat/bocanord

Organitzat per:                                                                            

Espai Jove Boca Nord i amb la Col·laboració de la Casa d’Oficis de l’Espectacle – Projecte “Treball als Barris”

Amb el suport:
Escoles taller i cases d’oficis
Servei d’Ocupació de Catalunya
Generalitat de Catalunya – Departament d’Empresa i Ocupació
Ministerio de Empleo y Seguridada Social
Unió Europea- Fons Social Europeu