#Sexo #Amor y otros Whatsapps – Escena Nord (div) – ENTRADES ESGOTADES

21 octubre 2016 22:00to22 octubre 2016 0:00

ENTRADES ESGOTADES!
Divendres 21 d’octubre – 22h | taquilla inversa

Presentem el Musical  SAYOW “#Sexo #Amor y otros Whatsapps “ Una producció de Tixe’s Company

sexo amor y otros whats app - foto companyia - escena nord 2016

“La era del postureo”

¿A veces te preguntas por qué aquellos pequeà±os problemas resultan ser grandes catà¡strofes? ¿Te arrepientes de decisiones que has tomado en la vida? ¿Cómo puede ser que haya leà­do el whatsapp y no me haya contestado? ¿Estamos saliendo o solamente somos follamigos? Elogiando a las nuevas generaciones e ironizando nuestra estimada actualidad nace SAYOW, un largo viaje a través de seis personalidades muy diferentes que te harà¡n reà­r, reflexionar e incluso olvidarte de todos tus problemas y dolores de cabeza. 


Intèrprets: Sara Castro · Sònia Garà  Â· Ruth Jovè · Alba Pascual · Oriol Riera · Martà­ Serrallonga. Música: Pau Serrallonga. Idea original i direcció: Sònia Garà .

 

Reserva d’entrades a produccio@bocanord.cat

 

L’ Espai Jove Boca Nord amb la col·laboració de la Casa d’Oficis de l’Espectacle en viu  presenta la sisena residència de creació  ESCENA NORD 2016. L’objectiu principal d’aquesta convocatòria és afavorir la creació jove, donant suport a grups i companyies emergents de la ciutat. és per això que convoquem aquesta residència.

Consisteix en una beca de residència destinada a companyies joves d’arts escèniques que vulguin desenvolupar un espectacle professional i un projecte d’emprenedoria escènica.

escena nord logo

 

 

Propers esdeveniments

  • No events.

Tota l'agenda