Categoria: Activitats.

Expo Rockin’ Ladies

Exposició de fotografía Rockin’ Ladies
Del dimarts 17 de maig, fins l’11 de juny.


El trencador projecte, l’objectiu del qual és donar visibilitat a les dones en el món del rock, punk i metall a Espanya a través de la fotografia.

El moviment Rockin’ Ladies: Fotografia, música i feminisme

La iniciativa Rockin’ Ladies va néixer de la mà de la fotògrafa catalana Raquel García, qui després de veure la poca representació femenina damunt dels escenaris, va decidir usar el seu talent després de la cambra per a comptar una realitat molt diferent: Hi havia centenars de músiques rockeres talentoses repartides per tota Espanya. Només feia falta donar-los la visibilitat, reconeixement i oportunitats que mereixen. Era hora de trencar estereotips.

García va passar dos anys viatjant per tota la geografia espanyola retratant a desenes de Rockin’ Ladies. Des de cantants i guitarristes fins a baixistes, bateries o teclistes es van posar davant de l’objectiu.

La iniciativa va anar desenvolupant-se i creixent fins que va prendre la seva forma definitiva quan es van unir a l’equip de coordinació altres noies amb experiència en el sector musical.

María Neila, periodista i cantant d’Àlien Rockin Explosion, Paris Lakryma, bateria de One Second Faith, baixista i activista trans, Steffi García, vocal coach, optimizadora de projectes i ex cantant de In Muti, i Dl. Ponyo, redactora de Subterrani Webzine i teclista de Shattered Sigh, també han estat peces clau per a impulsar el projecte.

Des d’aquest moment, centenars de noies rockeres i metaleras s’han anat unint a Rockin’ Ladies, creant tot un moviment que ha conquistat també les xarxes socials.

Propers esdeveniments

  • No events.

Tota l'agenda