Categoria: Agenda, Fotografia.

ANUL·LADA: Exposició de fotografia pel Col·lectiu RGB

7 juliol 2017
19:00to22:00

ANUL·LAT per motius vinculats al propi col·lectiu RGB.

Exposició de fotografia “COS: Tres Perspectives” pel Col·lectiu RGB.

L’ exhibició es farà  a ultim trimestre 2017

EL COS: tres perspectives.

El col·lectiu RGB és un grup conformat de tres joves fotògrafes com les tres lletres que conformen la composició del color de qualsevol imatge. La Mar Badal, la Iris Bonany i la Júlia Bertran, titulades en el cicle formatiu de grau superior en fotografia artà­stica, van estudiar juntes ara ja fa tres anys i des de llavors, han anat per camins diferents en el món de l’art. Actualment, han pres la decisió d’agrupar-se per a convidarvos a gaudir del seguit d’exposicions fotogrà fiques que mostra el talent del treball d’aquests anys d’experiència a tots els amants de la fotografia que creuen que és una forma de cultura.

RGB INSTAGRAM

logo definitiu

 

Mar Badal, nascuda l’any 1994 a Barcelona, és fotògrafa i artista audiovisual. Titulada en el cicle formatiu de grau superior de Fotografia Artà­stica, actualment fa encà rrecs puntuals relacionats amb la cà mera com a artista freelance i a la vegada està  finalitzant el grau universitari d’Audiovisual i Multimèdia a l’escola università ria ERAM de Girona. Paral·lelament, ha fundat el projecte Souls Wood Pictures en el que revela les seves pròpies imatges i crea productes que posa a la venta a través de mercats handmade. Tot i que l’experiència laboral es basa en el fotoperiodisme treballant en el diari Independent de Grà cia o com a voluntà ria en el Festival DOCField Barcelona, és formada en dansa contemporà nia i barreja les dues passions (dansa i fotografia) per a crear noves formes d’expressió a partir del Và­deoart. FLICKR VIMEO IG

Imatge_MarBadal peq

Iris Bonany, nascuda a Barcelona l’any 1991, és una apassionada en el món de les arts grà fiques, el disseny i la fotografia. Va començar als 16 anys conjuntament amb el seu pare, dibuixant i dissenyador grà fic, amb una exposició de fotografies sobre els peus de la gent del seu voltant en diferents superfà­cies. Posteriorment ha estudiat maquillatge, assessoria d’imatge, fotografia artà­stica i per últim disseny grà fic a la Llotja.  L’any 2016 va fer una recopilació de totes les fotografies fetes entre el 2012 i el 2015, on s’incloïa el projecte final de fotografia artà­stica,  Cyclo Fix. Aquest, es tracta d’una revista de 8 esdeveniments diferents entre les ciutats de Barcelona, Madrid i Berlà­n. En l’exposició conjunta del col·lectiu, la seva part constava en Percepcions de Barcelona a Parà­s: Diferents mons. IG

llavis alex

Júlia Bertran, tot i nascuda a Sant Cugat del Vallès al Setembre de 1993ha viscut tota la vida al barri de Grà cia de Barcelona. Un cop acabat el batxillerat, va començar la carrera d’infermeria, però al cap d’uns mesos va veure que no era el que volia fer, i es va decidir a canviar radicalment i realitzar els estudis de Grau Superior de Fotografia Artà­stica.
 Allà  es va conèixer amb les altres dues integrants del grup, amb les que realitza aquesta exposició, la segona de la seva carrera artà­stica.

Actualment, estudia el Grau en Disseny d’Interiors a l’escola Llotja de Barcelona, però la fotografia segueix sent una de les seves grans passions.

Imatge_JúliaBertran peq

 

Espai d’Art Jove Bocanord

LOGO ESPAI D'ARTJOVE NEGRO

Propers esdeveniments

  • No events.

Tota l'agenda