Exposició: Música en Tàndem (Espai Bar)

5 setembre 2018 16:00to29 setembre 2018 21:00

Fins el 29 de setembre

Podeu veure la exposició Música en Tàndem a l’Espai Bar.
La entitat AFEV, desenvolupa el programa de Música en Tàndem, de mentoria de joves universitaris amb nens i nenes vinculat a escoles de música.

Som una entitat de voluntariat social universitari i delegació de l’AFEV França que realitzem el projecte de mentoria social i educativa, enTàndem.

La missió de l’entitat és promoure el voluntariat social universitari per lluitar contra les desigualtats socials d’infants i joves en exclusió o dificultats socials, famílies i comunitat dels barris i territoris desafavorits a Catalunya. La nostra visió s’emmarca dins el camp de la igualtat de drets i la lluita contra les desigualtats socials i educatives.

L’AFEV neix a França el 1991 com un moviment d’educació no formal i amb l’objectiu de ser una contribució ciutadana a les polítiques socials de la ciutat, amb la voluntat de lluitar contra les desigualtats i de crear un vincle entre dos joventuts que no tenen ocasió de trobar-se: els nens/es i joves en dificultat escolar i social i els estudiants universitaris.

A Catalunya, l’acció de l’AFEV va començar el 2008 a Barcelona al barri de la Barceloneta i en aquests moments col·laborem amb més de 100 voluntaris als territoris de Barcelona, Barberà del Vallès i Santa Coloma. Actualment, l’AFEV treballa a 280 barris i ciutats franceses i catalanes sempre en zones prioritàries d’intervenció social, posant en contacte a 7.500 estudiants amb 10.000 infants i joves en situació d’exclusió social, cada any.

Propers esdeveniments

  • No events.

Tota l'agenda